Dagens bwin fidus: Ikke mere slinger i den tyske vals

Kamp: Tyskland – Sverige
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Tyskland fik den værst tænkelig start på deres slutrunde med et 0-1-nederlag til Mexico. Sverige fik derimod den bedst tænkelig start på deres VM, da de slog Sydkorea med 1-0. Nu mødes de to mandskaber så i anden kamp, og det lugter langt væk af en sejr til de regerende tyske verdensmestre. Særligt fordi svenskerne sagtens kan nøjes med uafgjort, og de kan endda også leve med at tabe dette opgør. Tyskerne kan til gengæld kun bruge en sejr og alle tre point, da alt andet vil være en kæmpe skuffelse.

Die Mannschaft kan kun bruge en sejr

Joachim Löw og de tyske spillere lignede langt fra en flok regerende verdensmestre mod Mexico. De spillede både langsomt og ideforladt, mens deres defensive organisation heller ikke var til stede. Det tegner dog til, at der kommer andre boller på suppen mod det svenske landshold, da der simpelthen ikke er råd til flere fejltagelser nu. Der er nemlig tårnhøje forventninger til Die Mannschaft, og hvis ikke de kommer til minimum semifinalen, så vil der helt sikkert rulle hoveder.

Janne Andersson og de svenske spillere er der derimod ikke særlig store forventninger til. Det var faktisk noget af en bedrift bare at kvalificere sig til verdensmesterskaberne, da de sendte store fodboldnationer som Holland og Italien ud i mørket. Deres defensiv er det stærkeste våben, som de har, og det er den, som der skal sørge for videre avancement fra gruppen. Der er rent faktisk ikke blevet scoret imod dem i mere end 300 minutter. Den stime tror vi dog stopper brat imod et toptændt tysk mandskab, som der er pisket til sejr.

Både Timo Werner, Mario Gomez og Thomas Müller er målmaskiner, og det ville undre os meget, hvis ikke mindst en af dem kommer på tavlen mod Sverige. Særligt fordi de alle tre underpræsterede mod mexicanerne, og derfor både har noget at bevise og revanchere. Vi tror på tysk sejr. Også selvom den svenske defensiv har set super stabil ud de sidste mange måneder.

Derfor er dagens bwin fidus, at Tyskland vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Brasiliansk sambabold mod Costa Rica

Kamp: Brasilien – Costa Rica
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brasilien spillede langt fra en særlig god kamp mod Schweiz, og det blev de straffet for. Opgøret endte nemlig 1-1, og det var en rigtig dårlig start på slutrunden for dem. Nu skal de så vise deres trofaste fans, at den dårlige præstation var enlig svale. Den eneste måde at gøre det på, er ved at udradere Costa Rica og vinde en storsejr. Det burde da også være muligt, når man tænker på, at Tite har både Neymar, Coutinho, Willian, Jesus og mange andre store stjerner på sit holdkort.

Brasiliansk sambabold

Den første halve time af opgøret mod schweizerne, så det ellers rigtig lovende ud for de brasilianske sambaspillere. Philippe Coutinho bragte dem foran på et brag af et langskud allerede efter tyve minutter, men så var det som om, at gassen stille og roligt begyndte at gå af ballonen igen. Det udnyttede Schweiz til at få udlignet på et hjørnespark fem minutter inde i anden halvleg, og så var der ellers bragt balance i regnskabet. Schweizerne forsvarede sig med næb og klør i resten af kampen, og det var nok til at få et enkelt point ud af deres anstregelser. Det kan hverken de brasilianske spillere, fans eller træner være tilfreds med.

Derfor bliver de simpelthen også nødt til at komme ud med ild i øjnene mod costaricanerne. Intet andet end en storsejr kan tilfredsstille den kæmpestore fodboldnation, som har ventet på at løfte VM-trofæet i 16 år eller siden VM 2002 i Japan og Sydkorea. Særligt verdens dyreste fodboldspiller Neymar har noget at bevise. Han spillede nemlig ikke en særlig god kamp mod Schweiz. Der blev nærmest brugt mere tid på at rulle rundt og beklage sig, end der blev på at spille fodbold. Hans topniveau er dog tårnhøjt, og vi tror, at han finder det frem i dag.

Neymar burde komme på tavlen mindst én gang, og så sætter vi vores lid til, at en af de store stjerner får netmaskerne til at blafre et par gange. Vi regner altså med, at der bliver scoret mindst tre gange.

Derfor er dagens bwin fidus, at der bliver scoret over 2,5 mål til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Messi og Argentina kommer tilbage på sporet

Kamp: Argentina – Kroatien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Argentina og Lionel Messi skuffede stort mod lilleputnationen Island. Ikke nok med at de kun fik et enkelt point ud af deres anstregelser, så brændte den femdobbelte Ballon d’Or-vinder fra FC Barcelona endda straffespark på Hannes Þór Halldórsson fra Randers FC. Så lavt et bundniveau har de simpelthen ikke råd til at vise igen mod Kroatien. Kroaterne snuppede nemlig en sikker sejr mod Nigeria i deres første opgør på et selvmål og et straffespark. Derfor står de nu i en ganske fin situation for at gå videre. Argentinerne er derimod pisket til sejr, og den burde de også være i stand til at få.

Messi viser sit tårnhøje topniveau

De trofaste argentinske fan har ventet rigtig længe på et verdensmesterskab efterhånden. Ikke siden VM 1986 i Mexico er de gået hele vejen, og når man tænker på, at de præsterede langt under niveau i åbningskampen, så ligner 2018 måske heller ikke lige frem deres år. Det er dog værd at bemærke, Lionel Messi nu er blevet 30 år, så det er snart ved at være hans sidste chance for at løfte det prestigefyldte trofæ. Selvom han brændte på det skammeligste fra 11-meter-pletten mod islændingene, så har vi på fornemmelsen, at han viser vejen mod Kroatien. Selv hvis han ikke scorer målene selv, så kan han sagtens assistere nogle af alle de andre argentinske stjerner. Det kan både være Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín, Ángel Di María eller Sergio Agüero.

Kroaterne har selvfølgelig også et rigtig godt landshold. Det viste de da også mod Nigeria med deres sikre 2-0-sejr. Rigtig meget er dog op til Luka Modrić, og de er heller ikke decideret tvunget til at tage alle tre point. Uafgjort vil være et fint resultat, og selv hvis de taber, er det ikke jordens undergang for dem. I deres sidste kamp skal de nemlig op imod Island og med en sejr er de videre til 1/8-finalen på enten første- eller andenpladsen i gruppen. Her venter med stor sandsynlighed enten Frankrig eller Danmark.

Vi tror, at Lionel Messi viser sit tårnhøje topniveau, og han sørger for at argentinerne får noget at glæde sig over.

Derfor er dagens bwin fidus, at Argentina vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Marokko lider endnu et nederlag

Kamp: Portugal – Marokko
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Portugals første gruppespilskamp mod Spanien ved verdensmesterskaberne i Rusland var i sandhed mindeværdig. Intet mindre end seks scoringer bød den på samt et hattrick af Cristiano Ronaldo. Det var dog stadig kun nok til at få et enkelt point, så portugiserne har brug for en sejr mod marokkanerne. Marokko derimod må med al sandsynlighed tage hjem efter gruppespillet, da de på højst overraskende vis tabte til Iran på et meget sent selvmål. Langt fra imponerende når man tænker på, at de har folk som Hakim Ziyech og Younès Belhanda på holdkortet.

Ronaldo er on fire

Selvom det portugisiske landshold selvfølgelig helst ville have haft tre point mod spanierens ditto, så har de nok ikke tænkt sig at klage over, at det kun blev til et enkelt. De var nemlig nede med 2-3, da der kun resterede et par minutter af den ordinære spilletid. Det var Cristiano Ronaldo dog totalt ligeglad med. Efter allerede at have scoret fra straffesparkspletten og på et drop af David De Gea, så hamrede han et frispark på kanten af feltet op i det ene målhjørne til 3-3. Det var i øvrigt den femdobbelte Ballon d’Or-vinders første hattrick ved en VM-slutrunde.

Det marokkanske landshold havde derimod en ganske forfærdelig dag på kontoret i fredags mod Iran. De dominerede totalt den første halve time af opgøret, men så gav de slip på gaspedalen. Det skulle de aldrig have gjort, da iranerne langsomt kom tilbage ind i kampen. Dybt inde i dommerens tillægstid sørgede et marokkansk selvmål så for en iransk 0-1-sejr. Det resultat betyder med stor sandsynlighed, at Marokko er færdige efter de tre gruppespilskampe i Rusland. Chancen for at de slår enten Portugal eller Spanien er nemlig forsvindende lille. Rent faktisk tvivler vi kraftigt på at de overhovedet får skrabet et eneste point sammen ved denne slutrunde.

Cristiano Ronaldo og co. har brug for tre point, og det burde de være i stand til at få. Særligt efter det selvtillidsboost de fik mod Spanien. Vi tror, at Real Madrid-stjernen viser vejen og sørger for en portugisisk sejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at Portugal vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Colombia gør kort proces mod Japan

Kamp: Colombia – Japan
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For fire år siden var Colombia og Japan også i gruppe sammen ved VM, og her fik japanerne en ordentlig lussing, da colombianere sendte dem hjem fra slutrunden med et 1-4-nederlag i bagagen. Nu er det store spørgsmål så, om asiaterne skal have hævn, eller om sydamerikanerne igen skal snuppe sejren og de tre point. Vi hælder mest til det sidste scenarie. Særligt fordi Radamel Falcao ikke er skadet denne gang, som han var i 2014.

Kan James bombe igen?

Colombia var en af de helt store overraskelser ved sidste slutrunde sammen med Costa Rica, da begge landshold kom hele vejen til kvartfinalen, før de måtte lade livet. Den helt store profil for colombianerne var selvfølgelig James Rodríguez, der scorede intet mindre end seks gange og endte med at snuppe Den Gyldne Støvle. Selvom han får svært ved at gentage den bedrift, så kan mindre også godt gøre det. Når man tænker på den svære gruppe, som sydamerikanerne befinder sig i, så vil det være en flot bedrift at komme videre til 1/8-finalen. Hvis de vil lykkedes med den mission, så er de simpelthen nødt til at vinde det første opgør mod Japan.

Japanerne har nemlig for vane enten at ryge ud af gruppespillet eller 1/8-finalen. Det førstnævnte er sket tre gange, mens det sidstnævnte er sket to gange. Vi hælder mest til, at de må tage hjem efter tre kampe, da de tre andre hold i gruppen simpelthen bare ser stærkere ud på papiret. Asiaterne har da heller ikke ligefrem imponeret i deres testkampe op til slutrunden. Her har de tabt fire ud af seks og ikke formået at holde buret rent en eneste gang i processen. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i dag mod en toptunet colombiansk offensiv.

Både Radamel Falcao, Juan Cuadrado og James Rodríguez er store profiler for både deres klub- og landshold. Det ville ikke undre os, hvis en eller flere af dem kommer til at afgøre kampen. Særligt Falcao har noget at bevise, da han aldrig har scoret et mål ved et verdensmesterskab. Vi tror, at han får hul i bylden mod Japan.

Derfor er dagens bwin fidus, at Colombia vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Målfest mellem Tunesien og England

Kamp: Tunesien – England
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Dag fem ved verdensmesterskaberne i Rusland byder på tre kampe, hvoraf en af dem i vores optik lugter lidt af mange mål. Tunesien og England støder nemlig sammen klokken 20:00, og vi har på fornemmelsen, at det bliver et underholdene opgør. Englænderne har nemlig den knivskarpe Harry Kane på toppen, mens både deres forsvar og målmand er til at tale med. Tuneserne har nemlig også et par offensive profiler, blandt andet Wahbi Khazri fra Sunderland, og han kunne godt få netmaskerne til at blafre.

Hvad kan man forvente af The Three Lions?

England har for vane at storskuffe ved VM, og hvis de ikke får minimum seks point i deres gruppe, så gør de det igen i år. Det skal nemlig blive til sejre mod både Tunesien og Panama, da alt andet ville være en skandale. Derfor kan man også sagtens forvente at Hary Kane og co. kommer ud til dette opgør med ild i øjnene. Særligt efter deres pinlige EM-exit for to år siden mod miniputnationen Island. Siden da har de skiftet træner et par gange, og nu er Gareth Southgate i spidsen for The Three Lions. Han har taget masser af offensiv firepower med til Rusland, da både Raheem Sterling, Danny Welbeck, Jamie Vardy, Marcus Rashford, Dele Alli og Jesse Lingaard er udtaget.

Det store spørgsmål er om deres forsvar kan holde stand. De har tre urutinerede målmænd i truppen, og vi synes heller ikke deres fire-back-kæde ser imponerende ud. Særligt ikke Gary Cahill der efterhånden er blevet 32 år gammel og har mistet rigtig meget fart de sidste par sæsoner. Skal han ud i en løbeduel med en af de hurtige tunesere, så taber han den helt sikkert. Phil Jones er også ved at blive verdenskendt for at lave graverende fejl, og de plejer tit at komme i store kampe. Taber han hovedet mod Tunesien, så bliver det uden tvivl straffet.

Vi kan sagtens se begge mandskaber komme på tavlen. England burde også kunne score med end én gang, så der kommer tre mål eller mere.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Serbien starter slutrunden med en sejr

Kamp:  Costa Rica – Serbien
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Med tre kampe på programmet var der nok at vælge mellem, men vi går for det tidligste opgør i dag. Selvom costaricanerne overraskede mangt og mange ved sidste verdensmesterskab for fire år siden i Brasilien, så har vi ikke den store fidus til dem i år. Serberne er derimod tilbage i det fine selskab efter otte års pause, og vi tror, at de kommer ud til den her kamp med ild i øjnene. Serbien skal nemlig modbevise deres kritikere, og det regner vi med, at de er i stand til.

Serbien er pisket til sejr

Costa Rica er nemlig skidt kørende for tiden. I deres sidste to opgør har de fået ørerne i maskinen mod henholdsvis Belgien og England, hvor de tabte med 4-1 og 2-0. Selvom serberne ikke er helt samme størrelse, så har de stadig et klasse mandskab med en hel del profiler. Blandt andet Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić og Sergej Milinković-Savić. På toppen har de en vaskeægte targetman i Aleksandar Mitrović, og det er ham som skal bombe dem videre fra gruppen.

Hvis de vil gøre sig nogen som helst forventninger om en plads i 1/8-finalen, så skal de simpelthen være i stand til at slå costaricanerne idag. Deres næste kamp er mod Schweiz og derefter venter stormagten Brasilien. Det her er altså deres klart bedste mulighed for at få tre point, så de er pisket til sejr. Selvom det til tider kan være en svær ting at håndtere, så tror vi, at Serbien er i stand til at klare presset. De er nemlig helt sikkert sultne eftersom de ikke har klaret sig videre fra et gruppespil i tyve år. Det var nemlig helt tilbage i 1998, hvor det forhenværende Jugoslavien slutte toer i gruppen bag tyskland.

Selvom de måske ikke går videre fra gruppen, så har vi på fornemmelsen, at de snupper sejren i dag. Særligt fordi Costa Rica ikke ligefrem er blevet et bedre landshold, end de var for fire år siden. Nærmere tværtimod. Mange af deres spillere er ved at være gamle, mens serberne har en masse unge og talentfulde stjerner.

Derfor er dagens bwin fidus, at Serbien vinder kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Klasseforskel mellem Kroatien og Nigeria

Kamp:  Kroatien – Nigeria
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Kroatien og Nigerias slutrunde starter i aften klokken 21:00. Kroaterne betragtes af mange som en outsider til at løfte VM-trofæet, mens nigerianerne ikke er spået de store chancer. Det er der da også et par gode grunde til. Kroatien er nemlig ganske godt kørende, og deres landshold er spækket til bristepunktet med store stjerner. Nigeria er derimod inde i rigtig skidt stime, og deres mandskab afhænger meget af et par Premier League-profiler. Hvis ikke de spiller op til deres bedste, så kommer vestafrikanerne til at få det svært.

Kroaterne har en verdensklasse midtbane

Kroaternes trup er fyldt med store navne såsom Luka Modrić, Ivan Rakitić, Marcelo Brozović og Ivan Perišić. Deres midtbane er ganske enkelt verdensklasse, og de har målslugeren Mario Mandžukić alene på toppen til at banke kuglen i kassen. Vi synes deres hold ser skræmmende stærke ud og føler os overbevise om, at de kommer videre fra gruppen. Nok kun på en andenplads, da Argentina med Lionel Messi i spidsen burde snuppe den øverste placering. De gjorde rigtig god figur for to år siden ved EM, indtil de måtte se sig slået i forlænget spilletid af Portugal i kvartfinalen. Det var dog både flot og underholdende fodbold som de levere, men slutrunder er desværre ubarmhjertige på den måde.

Nigerianers trup har da også et par profiler. De har nærmest allesammen deres daglige gang i den engelske Premier League. Her tænker vi selvfølgelig på Wilfred Ndidi, Victor Moses, Alex Iwobi og Kelechi Iheanacho. Derudover ser det dog en smule tyndt ud med stjerner, og hvis disse fire mand ikke rammer deres topniveau ved den slutrunde, så er der ikke den store tvivl om, at Nigeria må tage tidligt hjem efter tre kampe i gruppespillet. Det har vi lidt på fornemmelsen kommer til at ske, da de har set elendige ud i deres sidste fem opgør, hvor de har tabt fire og spillet en enkelt uafgjort.

Balkandrengene burde gøre kort proces mod vestafrikanerne i aften, og vi regner med at Luka Modrić viser vejen for sine landsmænd.

Derfor er dagens bwin fidus, at Kroatien vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Marokko starter slutrunden med stil

Kamp:  Marokko – Iran
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er dag to ved verdensmesterskaberne i Rusland, og der er intet mindre end tre opgør på programmet. Vi har kigget dem igennem og er kommet frem til den konklusion, at det bedste bud på en fidus er i kampen klokken fem. Her møder Marokko nemlig Iran, og der er stor styrkeforskel på de to landshold. Det mener bwin dog ikke, så de har sat oddset på en marokkansk sejr lidt for højt i vores optik. Derfor smider vi en skilling efter en sejr til nordafrikanerne.

Marokkanerne kan gå på vandet

Iranerne er svære at blive kloge på. I deres sidste fem opgør har de slået Litauen, Uzbekistan og Algeriet, mens de har tabt til Tyrkiet og Tunesien. De svinger altså en hel del, og det er nok også derfor, at de er ekstremt undertippede ved sommerens slutrunde. Mange eksperter spår dem ikke en jordisk chance i dødens gruppe, hvor de udover marokkanerne også skal krydse klinger med stormagten Spanien og europamestrene Portugal. Vi er enige i den opfattelse, og det ville rent faktisk overraske os, hvis de overhovedet formår at skrabe et enkelt point sammen, inden de må rejse hjem til Mellemøsten.

Marokko tror vi derimod sagtens kan komme til at overraske ved dette VM. De har nemlig set skræmmende stærke ud det sidste års tid, hvor de ikke har tabt en eneste kamp og endda har vundet Africa Cup of Nations. Det er endda blevet til flotte sejre mod blandt andet Slovakiet, Serbien, Nigeria, Elfenbenskysten, Sydkorea og Egypten i denne periode. Med lidt held kunne de faktisk godt gå videre fra gruppen. Meget afhænger dog af dette vitale opgør, som man rent faktisk godt kan kalde en seks-points-kamp, selvom det er deres første.

Marokkanerne er simpelthen pisket til sejr, og de kan absolut ikke bruge uafgjort til noget som helst i denne ekstremt svære gruppe. Vi tror, at de trækker sig sejrrigt ud af duellen med Iran og snupper tre point. Derved starter de deres slutrunde med stil og giver sig selv de bedst mulige forudsætninger for at gå videre til 1/8-finalen.

Derfor er dagens bwin fidus, at Marokko vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Ikke mange mål på Luzhniki Stadium

Kamp: Rusland – Saudi Arabien
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag sker det som samtlige fodboldfanatikere har ventet spændt på i årevis. VM-bolden ruller i gang, og vi sparker hele herligheden i gang med et opgør mellem værterne Rusland og underdogsne fra Saudi Arabien. Premierekampe plejer dog tit at være taktisk og målfattige, hvilket vi også regner med kommer til at ske på Luzhniki Stadium. Russernes offensiv er nemlig ikke særlig skarp, og saudiaraberne vil forsvare sig med næb og klør fra start til slut. Det lugter lidt af et opgør, hvor der maksimalt bliver scoret to gange.

Kriseramte VM-værter

Værterne har været virkelig skidt kørende det sidste lange stykke tid. Rent faktisk har de ikke formået at vinde en eneste landskamp siden den 7. oktober, hvor de slog Sydkorea med 4-2. Siden da er det blevet til fire nederlag og tre uafgjorte med en samlet målscore på 6-13. Nederlagene er kommet mod henholdsvis Argentina, Brasilien, Frankrig og Østrig, hvilket allesammen er en hel del stærkere mandskaber end dagens modstander.

Det er dog ildevarslende, at de ikke har formået at holde buret rent en eneste gang i deres sidste syv forsøg. Hvis de vil have point ud af deres anstregelser i dag, så bliver de simpelthen nødt til at levere et clean sheet. Chancen for at de scorer mere end én gang er nemlig minimal.

Gæsterne har heller ikke gjort det særlig godt på det seneste. De har således tabt tre i træk med en samlet målscore på 2-7. Først måtte de se sig slået med 2-1 af Italien, for derefter at løbe ind i en 0-3-lussing mod Peru. Deres sidste testkamp før VM var mod Tyskland, og her tabte de igen med 2-1. Der er ikke den store tvivl om, at de har brug for en solid defensiv indsats, hvis de vil have et point eller måske tre mod værtsnationen.

Når man kigger på disse to kriseramte mandskaber, så tegner der sig et billede af, at de begge får svært ved at score mere end et mål. Det her opgør lugter langt væk af 0-0, 1-0, 0-1 eller 1-1. Vi tror altså ikke, at der bliver scoret tre gange i premierekampen på Luzhniki Stadium.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin