Kan de danske klubber spille sig i gruppespillet?

Vi går en ufatteligt spændende uge i møde, set med danske fodboldbriller, for i denne uge tager vi nemlig hul på sidste kvalifikationsrunde i både Europa League og Champions League, og Danmark har fire hold med i turneringerne.

Dansk fodbold har altså for første gang nogensinde chancen for at deltage med hele fire hold i de to store europæiske klubturneringers gruppespil i denne sæson, og presset hviler på skuldrene af FC København, FC Midtjylland, Brøndby og SønderjyskE.

Se odds på de danske hold i Europa >>

 

FCK vs Apoel Nicosia

FCKVi lægger fra land med de danske mestre fra FC København, som stadig øjner chancen for en plads i Champions Leagues gruppespil.

FCK lagde fra land i kvalifikationen med en samlet 9-0 sejr over nordirske Crusaders, som aldrig udgjorde nogen trussel mod Løverne.

Herefter ventede Astra Giurgiu fra Rumænien i næste runde, og efter 1-1 i den første kamp i Rumænien, vandt FCK stensikkert 3-0 i Parken og avancerede med 4-1 samlet.

Nu skal FCK op mod Apoel Nicosia, som købehavnerne også havde fornøjelsen af i 2009-udgaven af Champions League-kvalifikationen. Dengang vandt FCK i Parken med 1-0, men tabte efterfølgende med 3-1 på Cypern og kom derfor ikke med i Champions Leagues gruppespil dét år.

Apoel er videre til sidste kvalifikationsrunde inden gruppespillet takket været en sejr over Rosenborg i sidste runde, hvor den første kamp i Norge sluttede 2-1 til nordmændene. Herefter blev vi vidner til et vaskeægte drama på Cypern, hvor Apoel i kampens 90. minut scorede til 1-0. Herefter faldt Rosenborg sammen, og kampen sluttede med hele 3-0 til Apoel. Alle tre mål scoret efter de 90 minutter var rendt ud.

 

FCK har gode chancer mod Apoel

FCK har særdeles gode chancer denne gang, for mens Løverne hamrer derud af i Superligaen – hvor man netop nu er ubesejret med fire sejre og én uafgjort – er den cypriotiske liga ikke startet endnu.

Apoel Nicosia var i kamp for godt en uge siden i den cypriotiske Super Cup, hvor man tabte 1-2 til Apollon Limassol.

Første kamp spilles i aften i Parken (tirsdag d. 16. august kl. 20.45), og der er returkamp på Cypern d. 24. august kl. 20.45.

 

Brøndby vs Panathinaikos

Brondby_IFOgså FCKs ærkerivaler fra Brøndby melder sig ind i kampen om Europa-billetter i år, hvor Vestegnens stolthed skal op mod græske Panathinaikos.

Det bliver Brøndbys første møde med det græske hold nogensinde, og vi er spændt på hvad vi kan forvente os af Zornigers mandskab i denne duel.

Brøndby er flyvende i Superligaen, hvor man netop nu er nummer to, og stadig er ubesejret i sæsonen med tre sejre og to uafgjorte.

Brøndbyerne lagde fra land i Europa League-kvalifikationen med en samlet 10-1 sejr over Valur fra Island, hvor Brøndby vandt returkampen med 6-0 på Vestegnen.

Herefter fulgte en mandfolkepræstation mod Hertha Berlin, hvor Brøndby tabte det første opgør i Tyskland med 1-0. Hjemme på Brøndby Stadion imponerede Teemu Pukki med et hattrick og sikrede dermed Brøndby en 3-1 sejr.

 

Rasmus Thelander er med for Panathinaikos

Panathinaikos indtrådte i Europa League-kvalifikationens anden runde, og har derfor kun været i kamp i én runde. Her mødte grækerne svenske AIK, og efter en 0-2 sejr til Panathinaikos i Stockholm, var det en form sag at køre en 1-0 sejr hjem på hjemmebanen i returopgøret.

Den græske liga er endnu ikke startet, og Panathinaikos har derfor ikke mange betydningsfulde kampe i benene. Den seneste træningskamp mod Zwolle blev dog vundet med hele 4-0, så det tyder på et stærkt græsk hold, Brøndby skal op i mod.

I den græske trup finder vi iøvrigt danske Rasmus Thelander, som tidligere har slået sine folder i Superligaen for AaB.

Brøndby åbner dobbelt-headeren mod Panathinaikos på udebane d. 18. august kl. 20.00, og der er returkamp i Brøndby d. 25. august kl. 19.00.

 

FC Midtjylland vs Osmanlispor

FC MidtjyllandEt af de bedste bud på dansk avancement er formentlig FC Midtjylland, som skal op imod et af de – i Danmark – mere ukendte tyrkiske hold.

Osmanlispor hed tidligere Ankaraspor, og har da også hjemme i Tyrkiets næststørste by Ankara.

Osmanlispor tog sig af femtepladsen i den tyrkiske Süper Lig i sidste sæson, hvilket i øvrigt var én placering bedre end storklubben Galatasaray.

FCM har haft en nem vej til denne kvalifikationsrunde, hvor Ulvene i første runde i to “sommerkampe” mod Suduva fra Litauen gik videre med to 1-0 sejre.

I næste runde havde FCM igen held i lodtrækningen, hvor det blev til FC Vaduz fra Liechtenstein, som heller ikke voldte midtjyderne store problemer. Efter 3-0 på Heden, tog FCM til Liechtenstein og bragte sig foran 0-2 i returen. Dog så FCM også rødt i det opgør, og med en samlet 5-0 føring på måltavlen, slap Ulvene gaspedalen en smule, hvorefter Vaduz fik udlignet til 2-2.

 

Hvor stærke er FCM reelt i øjeblikket?

Nu venter den første rigtige styrkeprøve for FC Midtjylland i form af Osmanlispor, som har fundet vej til tredje kvalifikationsrunde via sejre over Zimbru fra Moldova og Nomme JK Kalju fra Estland.

I første runde mod Zimbru vandt Osmanlispor nemt 7-2 samlet, mens man vandt 3-0 samlet over esterne.

Den tyrkiske liga er endnu ikke startet, og Osmanlispor har angiveligt ikke samme kampform som FCM i øjeblikket, hvilket kan blive jydernes fordel.

FCM åbner opgøret mod tyrkerne på hjemmebane torsdag d. 18. august kl. 18.30, og der er returkamp i Ankara, Tyrkiet d. 25. august kl. 20.00.

 

SønderjyskE vs Sparta Prag

SønderjyskESønderjyskE er fjerde og sidste danske hold med chancen for en plads i gruppespillet i denne sæson. Det er sønderjydernes første korstog i Europa nogensinde, og man må sige det er gået over alt forventning indtil videre.

Her eliminerede SønderjyskE i første runde Strømsgodset fra Norge. Sønderjyderne vandt først 2-1 hjemme, og i returopgøret lignede det længe, at kampen var på vej i straffe efter Strømsgodset havde vundet ordinær spilletid med 2-1.

Heldigvis dukkede Troels Kløve op i det 120. spilleminut og sikrede en 2-2 scoring, som lukkede kampen.

I næste runde slog SønderjyskE Zaglebie Lubin fra Polen med 3-2 samlet, hvor det blev til dansk 1-2 sejr på udebane i første opgør.

 

Skidt kørende i Superligaen

Bedømt på SønderjyskE form i Superligaen, er der dog ikke umiddelbart nogen grund til at tro mødet med Sparta Prag i playoff-runden ender positivt set med danske øjne. SønderjyskE har nemlig stadig sæsonens første sejr til gode efter fem kampe, hvor det er blevet til tre nederlag og kun tre scorede mål.

Vi spår Sønderjyske svære kår mod Sparta Prag, fordi i modsætning til de tre andre danske klubber, skal Sønderjyske op mod et hold, der allerede er i gang med den hjemlige sæson.

I Tjekkiet er Sparta Prag nummer to, hvor man også sluttede i sidste sæson, efter tre kampe, og her er det blevet til to sejre og en uafgjort.

Sparta Prag har også været i kamp i Champions League-kvalifikationen tidligere på sommeren, hvor det blev til exit efter et møde med rumænske Steaua Bukarest. Efter 1-1 i Prag vandt Steaua 2-0 hjemme i Bukarest, og derfor er Sparta Prag nu henvist til kampen om Europa Leagues gruppespil.

SønderjyskE åbner ballet mod tjekkerne hjemme i Haderslev d. 18. august kl. 18.15, og en uge senere – d. 25. august – er der returopgør kl. 20.00 i Tjekkiet.

De danske hold kan følges på diverse TV-kanaler, som viser nogle af kampene. Du kan se hvilke kampe der vises i vores oversigt over sport i TV.

Vi er klar til EM-kvartfinalerne i Frankrig

Fodbold EM i Frankrig brager derudaf, og vi er nu klar til kvartfinalerne, hvor de fleste af de største favoritter stadig er med.

Dog har vi sagt farvel til England, som ikke kunne sende Island hjem fra Frankrig. Dét kan værtsnationen måske, hvilket vi får svaret på søndag d. 3. juli.

Hos Odds.dk har man begået glimrende optakter til samtlige kampe ved EM 2016, og her er man således også klar med odds-optakter til alle fire kvartfinaler.

Her kan du læse meget mere om kampene fra torsdag d. 30. juni – søndag d. 3. juli, hvor der hver dag afvikles en kvartfinale kl. 21.00.

Her er kvartfinalerne ved EM 2016

Kvartfinale 1: Polen vs Portugal

Spilles torsdag d. 30. juni kl. 21.00. Vises på DR1.

Kvartfinale 2: Wales vs Belgien

Spilles fredag d. 1. juli kl. 21.00. Vises på TV2.

Kvartfinale 3: Tyskland vs Italien

Spilles lørdag d. 2. juli kl. 21.00. Vises på TV2.

Kvartfinale 4: Frankrig vs Island

Spilles søndag d. 3. juli kl. 21.00. Vises på DR1.

Følg EM 2016 på Livescore.dk

De nationale ligaer er gået på sommerferie, og vi er nu klar til EM 2016 i fodbold, som løber af stablen i Frankrig fra d. 10. juni til d. 10. juli.

Du kan følge EM 2016-kampene direkte på dansk fjernsyn på DR1, DR3, TV2 og TV2 Sport, men du kan selvfølgelig også følge EM i Frankrig her på Livescore.dk på din telefon, tablet eller på din PC, hvis du er på farten og ikke lige har adgang til de TV-kanaler, som viser kampene.

På livescore.dk dækker vi samtlige EM-kampe ved slutrunden i Frankrig – hele vejen fra åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien d. 10. juni til finalen en måned senere. Vi opdaterer løbende stillingen i grupperne, topscorerlisten samt statistik over gule og røde kort.

Du kan se det komplette EM 2016 kampprogram her.

 

EM-stillingerne opdateres øjeblikket

Hvis du leder efter stillingen i en EM-kamp eller stillingen i EM-grupperne, kan du altid finde den opdaterede stilling her på Livescore.dk. Vores EM livescore-service opdateres nemlig real time, hvilket betyder, at du som regel vil kunne se en scoring tikke ind på din telefon, før den rent faktisk vises i en live TV-transmission.

Det skyldes at TV-signaler altid sendes med få sekunders forsinkelse, mens vores leverandører af data fra kampene sidder klar på stadion, og omgående sender dataen videre til dig i samme øjeblik som hændelserne i kampene finder sted.

Vi opdaterer naturligvis også stillingen i EM-grupperne umiddelbart efter kampene, så du altid har den nyeste stilling lige ved hånden.

Det samme gør sig gældende for kampprogrammet, hvor du hele vejen igennem EM kan se, hvem der møder hvem i den næste kamp, men også hele vejen til finalen. Her kan du se alle kampenes spilletidspunkter, så du ikke risikerer at planlægge en aften hos din svigerfamilie, mens der er EM på TV-skærmen.

Tilbage er der kun at ønske alle vores læsere en fantastisk sommer og et stort EM med masser af mål.

Optakt: Superligaen forår 2016

Superliga_AlkaSuperligaen vender tilbage i slutningen af februar måned, når første spillerunde i foråret sættes igang d. 26 februar på Tre-for Park i Odense, når OB og AGF tørner sammen.

Vinterpausen betyder ofte en del rokeringer i trupperne, fordi klubberne justere deres målsætninger og andet til og derfor har behov for at sælge eller købe i forbindelse med januars transfer vindue.

Vi kigger frem mod Superligaen starter igen i denne artikel, og herunder kan du se odds på en række Superliga-væddemål hos Bet365.

Odds på Superligaen hos Bet365 >>

* Få op til 1000 kr. betting bonus hos Bet365

 

Kun en nedrykker

Denne sæson i superligaen er lidt speciel, fordi der kun vil være én nedrykker fra Superligaen, da turneringen fra næste sæson bliver udvidet med to hold, så antallet af hold kommer op på 14 hold.

Derfor vil det være ekstra surt at ryge ud i netop denne sæson. Lige nu ligger det til at det er sensationsholdet fra sidste sæson Hobro der må en tur ned i 1 division igen, men der er intet der er afgjort og Esbjerg, som lige nu ligger næstsidst har kun fem points ned til Hobro, og kan på ingen måde se sig fri for at være en del af den kamp.

 

Er Viborg og AGF fredet?

AGF_logoDer er lidt længere op til de næste hold i tabellen, hvor både Viborg og AGF ligger med 21 points.

De burde begge to være fri for nedrykning, men en stime på et par dårlige kampe, så kan de hurtigt være tilbage i suppedasen.

Det mest interessante der er sket for denne gruppe af hold, er at AGF noget overraskende valgte at fyre Morten Wieghorst og i stedet har de ansat FC Midtjyllands tidligere guldtræner Glen Riddersholm. Spændende hvor lang snor Riddersholm får i Århus?

Se odds på Superliga-nedrykkerne >>

 

Ingenmandsland

FC Nordsjælland, OB og Randers er gruppen af hold der lige nu befinder sig lidt i ingenmandsland, de er langt væk fra nedrykningsstregen, men omvendt er de heller ikke helt tæt på at være en del af toppen, sådan for alvor i hvert fald.

fcn_logoFCN ligger nederst af de tre hold, og bør med deres 12 points ned til stregen aldrig komme i problemer, selvom de har solgt deres topscorer Bruninho til Kina. Der sker mange spændende ting i Nordsjælland og blandt andet er klubben også blevet opkøbt af en række investorer med britiske Tom Vernon i spidsen, det har blandt andet betydet at Kasper Hjulmand er tilbage i trænersædet. Mon ikke der bliver oprustet lidt inden januar bliver til februar?

OB_logoI OB sker der også ting og sager, og selvom klubben anser sig selv, som værende en af bedre i Superligaen, har de i nogle år efterhånden, ikke fået forløst dette potentiale og igen år ser det ud til at det bliver en blød mellemvare, med deres aktuelle placering. De to største salgsobjekter er blevet afsat i januar, Rasmus Falk flyver til FCK til sommer uden at OB får en eneste krone for landsholdsbobleren, og problembarnet Emil Larsen er solgt til USA og MLS Soccer League.

Spændende om Kent Nielsen får noget ind allerede i januar, eller om fynboerne klare sig med det de har og nøjes med at det nok ikke bliver til mere end den syvendeplads de ligger på nu.

Randers_FC_logoRanders er holdet alle hader at spille i mod og igen i denne sæson har de vist sig, som værende et hold, der er svært at bryde ned. De mangler de sidste marginaler for at spille med fast i toppen, men når de rammer momentum kan de blive et meget farligt hold i forhold til medaljekampen. De har ikke noget i mod at komme fra baghjul, og med et par sejre fra starten af foråret, så er de pludselig med, hvor det er rigtig sjovt. Truppen har profilerne til at kunne afgøre de tætte kampe.

Randers har også benyttet pausen til at skifte ud på et par centrale pladser uden for banen, da de har ansat Michael Gravgaard som ny direktør. Gravgaard er en mand med ambitioner og et godt forår kunne godt booste Randers til en spændende sommer med masser aktivitet.

 

Subtoppen

Der ligger tre hold, som alle lige nu kæmper om at få lov at udfordre de to hold helt i toppen af Superligaen i foråret. Brøndby, overraskelsen SønderjyskE og mestrene fra FC Midtjylland.

Alle tre hold ligger inden for to points af hinanden og derfor vil nøgleordet for de tre være stabilitet, hvis det skal blive til mere end en kedelig plads lige uden for medaljerne.

Brondby_IFBrøndby ligger lige nu med 29 points og er seks points efter FCK på førstepladsen. Selvom seks points ikke lyder af så meget, så er det alligevel en del, for et hold som kæmper med at finde en stabil rytme i deres resultater.

Holdet fra vestegnen har allerede sat for mange points over styr på hjemmebane og skal holdet melde sig ind i guldkampen, vil det kræve en del udesejre og maksimum points på hjemmebane.

Der har været en del udskiftninger i de blågules trup, hvor der har været nogle overskydende spillere der skulle ud af vagten, den anden vej er der kommet to angribere indtil videre og det skal blive spændende om Brøndby finder målet oftere i foråret.

SønderjyskESønderjyskE er den store overraskelse i Superligaen. Efter holdet i sommers mistede deres succestræner Lars Søndergaard til Aab, hev de det noget mere ubeskrevet blad Jakob Michelsen ind og han har med den tilbageværende trænerstab leveret et solidt stykke arbejde, som har bragt sønderjyderne helt op på en fjerdeplads i Superligaen og 31 points inden foråret. SønderjyskE har ikke de helt store stjerne, og fundamentet på holdet er stenhårdt arbejde, skarpe dødbolde og kontringer. Det har virket en sådan grad at selvtilliden er vokset i truppen og det har medført i nogle kampe at SønderjyskE har spillet flot fodbold, hvilket nok har overrasket de fleste hold. Meget spændende om de sønderjyske underdogs kan holde dampen oppe og blive ved med at drille alle hold og dermed holde sig inde i kampen om en medalje og dermed europæisk fodbold til næste sæson.

FC MidtjyllandMestrene fra FC Midtjylland ligger lige nu placeret på tredjepladsen i Superligaen, de er tre og fire points efter nummer to Aab og nummer et FCK. Midtjyderne har bestemt holdet til at kunne gentage sidste sæsons mesterskab, men har i efteråret lidt været plaget af de mange ekstra kampe der har været i forbindelse med deres europæiske eventyr, som nu har kastet en 1/16 dels finale i Europa League af sig mod selveste Manchester United. FCM har forstærket truppen i angrebet i vinterens transfervindue med den tjekkeiske landsholdsangriber Vaclav Kadlec. En signing, der normalt ville ligge over Superligaen niveau, men altså er blevet muligt qua FCMs ambitioner og præstationer. Midtjylland skal i foråret ud og bevise at de kan spille op med FCK, som er holdet der skal slås, hvis mesterskabet skal i hus igen. Det ligner medaljer til midtjyderne, spørgsmålet er bare af hvilken karat de skal være?

 

Mesterskabsfavoritterne

Inden starten på forårssæonen er der to hold der har skilt sig lidt ud fra resten i Superligaen, Aab og FCK. De to hold er kun adskilt af ét point i tabellen.

aab_logoAab er holdet alle sympatisere med på mange punkter, de har formået, endnu en gang at skabe et slagkraftigt hold, med udgangspunkt i egne talenter, som nogle af største bidragsydere. De vandt mesterskabet i 2014, med samme opskrift, hvor de spillede en dynamisk omgang fodbold, og som alle hold havde svært ved håndtere, fordi der kom mål fra flere spillere.

I år har de også Superligaens topscorer, Lukas Spalvis, som ham der afgører kampene, når det står og kan tippe begge veje. En slags X-faktor på et i forvejen godt hold, kan vi kalde ham.

Holdets nye træner Lars Søndergaard der kom til i sommers, som afløser for Kent Nielsen, har virkelig formået at samle de tråde op, Nielsen havde lagt ud og det ser lovende ud for nordjyderne til foråret, hvor de ligner den oplagte  førsteudfordrer til FCK i tabellen.

FCKFC København er holdet der skal slås, hvis de andre hold i toppen ønsker at blive mestre, selvom de lige nu kun er et point foran Aab, så har københavnerne set stærke ud i efteråret og det virker til at det kommer til at fortsætte i foråret. Man har kun sagt farvel til Daniel Amartey, som er sendt til Leicester City, FCK reagerede dog hurtigt hentede i stedet den svenske landsholdforsvare Erik Johanssen, som erstatning. FCK har Superligaen stærkeste trup, og deres største fjende er umiddelbart dem selv, i forhold til at vinde mesterskabet. De andre hold vil gøre alt for at jage dem, men FCK har, hvis de undgår skader og formkrise, hvad der skal til for at holde hele vejen.

Det er heller ikke utænkeligt at hovedstadsholdet handler yderligere i januars transfervindue.

Se alle Superliga-odds hos Bet365 >>

 

bet365-580x330

OPTAKT: Champions Leagues ottendedels finaler

Champions_League_Logo_Livescore

Der er kun lidt under en måned til Champions League-bolden igen, og som det altid er med Champions League efter nytår, så er det knockout-runderne der skal igang og vinderen af den mest prestigefyldte klubturnering skal findes i maj måned, hvor finalen spilles på legendariske San Siro i Milano, Italien.

I denne artikel vil vi tage et kig på de mest interessant opgør der venter i første knockout-runde også kaldet ottendedels finalerne.

 

Arsenal – FC Barcelona

En rematch af Champions League finalen i 2006, hvor Barcelona vandt titlen med en 2-1 sejr.

Siden har de to hold mødtes flere gange på forskellige stadier af turneringen, hvor det altid har været underholdende. Denne sæsons møde i mellem de storklubber tegner dog mere spændende end længe set. Arsenal er igen at finde på toppen af Premier League, og med et hold, som holder højt niveau på alle pladser, og så er Petr Cech i målet, som kom til i sommer, fra Chelsea, måske forskellen på den her sæson og de sidste par sæsoner, hvor det kun er blevet lige ved og næsten.

Cech holdet et højt stabilt niveau og skaber tryghed hele vejen op igennem Arsenals hold, så de offensive profil kan få den nødvendige frihed til at skabe de mange chancer, som de har gjort i denne sæson.

FC Barcelona er som altid at finde blandt favoritterne både til det spanske mesterskab, men også til at komme til tops i Champions League, som de er forsvarende mestre i. Barcelona var igennem et transferforbud i hele 2015, hvorfor de efter d. 1 januar har fået tilgang af den tyrkiske troldmand Arda Turan, som de ellers lavede en handel om i sommers. Turan forstærker en, i forvejen skræmmende offensiv, førte an af Leo Messi, Luis Suarez og Neymar Jr. som scorer mål på samlebånd.

Arsenal havde en del problemer i dette års gruppespil, da de måtte helt frem til sidste spillerunde, hvor englænderne skulle ud og hente en sejr, på minimum to mål i en svær udekamp mod græske Olympiakos for at komme videre. Dette lykkedes og nu er Arsenal pludselig en darkhorse til at komme langt i CL. Barcelona var suveræne, de vandt deres gruppe med fire sejre og to uafgjorte kampe, hvor de kun lukkede 4 mål ind.

Favoritten til at gå videre er uden tvivl Barcelona og hos Bet365, kan du lige nu finde odds 1,2 på spanierne, mens Arsenal er helt oppe i odds 4,33 for at de kvalificerer sig videre til næste runde.

Se odds på Arsenal – Barcelona hos Bet365.

 

Juventus – Bayern München

Vel det største brag der er at finde i ottendedels finalerne. Sidste års finalister fra Juventus i mod mægtige Bayern München, har været i minimum semifinalen i CL de seneste fem sæsoner. Det bliver to stilarter der mødes, med den stramme og lidt mere defensivt orienterede italiensk spillestil, mod den mere dynamiske og offensivt indstillet tyske spillestil. Juventus ligger aktuelt på en andenplads i den italienske Serie A og var i CL gruppespillet sammen med Machester City rimelig sikre kort til videre avancement. Holdet drives frem af det unge franske håb Paul Pogba, som har de sidste par sæsoner har udviklet sig til en verdenstjerne, som er eftertragtet af flere af Europas storklubber. Derudover har Juventus et bundrutineret forsvar, som hjælpes godt på vej af evigt unge Gianluigi Buffon i målet.

Bayern München er på tredje sæson med Pep Guardiola som træner og igen i år ligger sydtyskerne til at vinde Bundesligaen suverænt. Ligeså suveræne var de i CL gruppespillet hvor det blev til 5 sejre og et nederlag, og en målscorer på 19-3. Holdet er en rigtig god blanding af unge spillere, spillere i deres prime og et par rutineret spillere til at holde sammen på det hele. Pep Guardiola har formået at få inkorporeret sin meget boldbesiddende spillestil ind i tyskernes meget  dynamiske spillestil, hvilket gør dem meget svære at slå. Verdensklasse spillerne hober sig nærmest op på alle positionerne og bredden er enorm hos tyskerne. I målet styrer Manuel Neuer som mpske verdensbedste keeper lige nu. I forsvaret er der unge folk som David Alaba, Juan Bernat bakket op af Philippe Lahm og Jerome Boateng. I sommers supplerede Bayern deres i forvejen stærke midtbane med Arturo Vidal fra netop Juventus og han er gået direkte ind på holdet. Juventus’s forsvar får rigeligt at se til med Thomas Müller og Robert  Lewandowski, to er Europas mest effektive angribere i denne sæson.

Hvis man tror på en overraskelse over to kampe, giver Juvetus lige nu odds 3,75 hos Bet365 for at gå videre til næste runde, i mens Bayern er pæne favoritter og der må man nøjes med odds 1,25, hvis tyskerne slår italierne ud af turneringen.

Se odds på Juventus – Bayern München hos Bet365.

 

PSG-Chelsea

Det sidste opgør vi kommer til at rette vores fokus i mod i denne omgang er et opgør i mellem top klubber, der er på vej i hver sin retning. PSG har de senere år investeret kraftigt i spillertruppen og sat ambitionerne helt op på højeste hylde, de vil vinde Champions League! De fører lige nu den franske liga suverænt og får ikke meget modstand generelt inden for de franske grænser. PSG var placeret i gruppe A sammen med Real Madrid og de to storhold, cruisede videre til knockout-fasen uden problemer. Holdets ubestridte stjerne er svenske Zlatan Ibrahimovic, som bomber mål ind på samlebånd, han er alene i den franske liga noteret for 16 mål i blot 16 kampe. Derudover er holdet solidt best på mange poster, hvor blandt andet Marco Veratti huserer på midtbanen sammen med Angel Di Maria.

Chelsea er en underlig størrelse i denne sæson. Et elendigt efterår i Premier League og et fornuftigt gruppe spil i CL. Resultaterne i PL kom i sidste ende til at koste den karismatiske manager Jose Mourinho jobbet. Chelsea ligger aktuelt på en 14. plads i PL og har kun fire points ned til nedrykningsstregen. Spændende at se hvordan de griber ottendedelsfinalerne an, hvis de fortsat er en del af nedrykningskampen midten af februar. Holdet må siges at have haft en form for identitets krise og flere af stjernerne der har skulle bære holdet har bare ikke fungeret optimalt.

Eden Hazard var suveræn i sidste sæson, men i denne sæson har han ikke scoret et eneste mål og kun lavet 2 oplæg. Diego Costa er manden med målene, men i denne sæson er det kun blevet til 7 mål i 20 kampe og han er sågar Chelseas topscorer i denne sæson.

PSG er favoritter til at gå videre og der kan man hente odds 1,61 hos Bet365, i mens Chelsea giver odds 2,21 igen.

Se odds på Paris St. Germain – Chelsea hos Bet365

 

Husk du kan finde hundredevis af spil på alle Champions League ottendelsfinalerne hos Bet365.

bet365-580x330

Sverige vs Danmark – Følg kampen her på Livescore.dk

Så er det frem med klaphatten og på med Roligan-brillerne, for tiden er nær; det er tid til Sverige vs Danmark.

Lørdag d. 14. november tages der hul på playoff-dramaet mellem Danmark og Sverige, når Friends Arena i Stockholm danner rammen om det første af to playoff-opgør om en billet til EM 2016 i Frankrig.

Det er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, hvor det formentlig bliver nervepirrende fra start til slut. Det gælder for Danmark om at få et fornuftigt udgangspunkt i hus, før returopgøret i Parken i København tirsdag d. 17. november.

Det bliver formentligt ikke nogen smuk fodboldkamp der er i vente, men begge nationers spillere vil med 100% sikkerhed give alt i disse to opgør. Det er sidste udkald og knald-eller-fald i forsøget på at sikre EM-deltagelse på vegne af holdet og millioner af landsmænd. Mere kan der vel næppe komme på spil.

 

Danmark har vundet de sidste fire opgør mod Sverige

Når der skal vises højdepunkter fra Sverige vs Danmark-kampen forventes det ikke at trække i langdrag. Det plejer nemlig at være målfattigt, men heldigvis plejer udfaldet også – i hvert fald i de senere år – at være til dansk fordel.

Seks gange har Danmark mødt Sverige siden 2007, og i de seks opgør er det blevet til fire danske sejre, én uafgjort og et nederlag.

Nederlaget til Sverige kan de fleste huske, for det faldt nemlig på skrivebordet efter en berømt “fodboldtosse” havde forsøgt at overfalde dommeren i kampens døende minutter.

Ser man bort fra dén kamp – og det gør vi gerne – så er det langt mere interesant at kigge på de seneste fire kampe mod Sverige. Her har Danmark nemlig vundet samtlige fire kampe. I VM-kvalifikationen tilbage i 2009 vandt vi både 1-0 hjemme og ude, og senest har vi i to venskabskampe i 2011 og 2014 vundet hhv. 2-0 og 1-0.

Hvor meget de danske spillere kan bruge denne statistik til på lørdag, er nok tvivlsomt. Én ting er historien og en anden er den aktuelle form, og her må vi være ærligt at sige, at formkurven ser noget bedre ud hos svenskerne, end den gør hos os.

 

Sverige ser stærkere ud

Hvis vi lige tager Roligan-brillerne af for en stund, og kigger objektivt på vores modstandere fra Sverige, tegner der sig et billede af et mere sammenhængende fodboldhold, som både fungerer offensivt og defensivt. Det samme kan vi ikke helt sige om Danmark.

For mens Sverige i deres 10 EM-kvalifikationskampe i gruppespillet scorede 15 mål og kun lukkede 9 ind, så har Danmark kun scoret ét mål i de seneste fem kampe. Det var i øvrigt på et fremragende langskud af Erik Sviatchenko, som ikke er med mod Sverige. Desuden faldt det langt inde i overtiden, og var ikke et resultat af et godt gennemspillet angreb, men måske mere et “lucky punch”.

Danmark har ikke spillet overbevisende angrebsfodbold på noget tidspunkt i EM-kvalifikationen, hvor vi i 8 kampe blot formåede at score 8 mål til trods for på papiret svagere modstandere som Albanien, Serbien og Armenien.

Bedre ser vores forsvar ud, som kun har lukket 5 mål ind i de 8 kampe, men omvendt er det måske heller ikke – i al respekt – den største trussel forsvaret har været under i kampene mod de tre førnævnte nationer.

 

Knald eller fald for Danmark og “Kung Zlatan”

Meget afhænger nu af at ramme to gode kampe mod Sverige, hvor vi kan se stort på, hvordan Danmark har spillet hidtil i kvalifikationen. Det drejer sig om to knald-eller-fald kampe mod vores ærkerivaler fra Sverige, og her kan alt som bekendt ske.

Nøglen til dansk succes i disse to kampe bliver først og fremmest at tøjle Zlatan Ibrahimovic, som egenhændigt har stået for 8 af Sveriges 15 mål i EM-kvalifikationen. “Kung Zlatan” risikerer dog at gå glip af returopgøret i Parken næste tirsdag. Skulle Zlatan trække et gult kort i det første opgør på lørdag, er han nemlig i karantæne til returkampen, og hvis vi lige ifører os vores Roligan-briller igen, ville det ikke være helt skidt.

Læs også: Odds på Zlatan-karantæne mod Danmark

Kampen kan ses på Kanal 5, hvor der kører optakt hele dagen fra kl. 10.00 om morgenen. Kampen starter først kl. 20.45, og hvis du er en af de uheldige, som ikke har adgang til dit fjernsyn – eller Kanal 5 – på lørdag, kan du selvfølgelig også følge Sverige vs Danmark her på livescore.dk.

Champions League 2015/16 gruppespillet: Sådan ser grupperne ud

af Peter Anders Rasmussen

Champions League. Kongeturneringen. Kun for de bedste af de bedste. Alle hold der deltager i denne turnering, har en stærk drøm om at stå på grønsværen i finalen, og mærke brølet fra de tusindvis af tilskuere der omringer dem. Nu er der ikke længe til gruppespillet går i gang og der er stadig lang vej til finalen – heldigvis for det – for det betyder, at vi har adskillige super-kampe i vente.

Vi gennemgår kort grupperne i dette års Champions League, med et fokus på danskerklubberne Wolfsburg og Sevilla. Yderligere vil vi kort gennemgå de klare favoritter der er i visse af grupperne, og hvilke grupper der tegner til at blive ekstraordinært spændende.

Champions League grupperne:
Gruppe A: PSG, Real Madrid, Shaktar Donetsk, Malmø FF
Gruppe B: PSV, Manchester United, CSKA Moskva, Wolfsburg
Gruppe C: Benfica, Atletico Madrid, Galatasaray, FC Astana
Gruppe D: Juventus, Manchester City, Sevilla, Borrussia Mönchengladbach
Gruppe E: FC Barcelona, Leverkusen, Roma, Bate Borisov
Gruppe F: Bayern München, Arsenal, Olympiakos, Zagreb
Gruppe G: Chelsea, Porto, Dynamo Kiev, Maccabi Tel-Aviv
Gruppe H: Zenit, Valencia, Lyon, Gent

 

Danskermøde i gruppe B og D

Wolfsburg, og Nicklas Bendtner, var seedet i nederste lag, og kunne dermed forvente en hård gruppe. Helt så slemt blev det dog ikke – med modstandere som PSV, Manchester United og CSKA Moskva, burde Wolfsburg have gode muligheder for at slutte i top 2. Nicklas Bendtner kan desuden se frem til at møde sin danske kollega Simon Poulsen, som er skiftet til PSV i sommerperioden.

Gruppe D byder på et møde mellem Michael-Krohn Dehlis Sevilla og Andreas Christensens Mönchengladbach. Krohn Dehli har haft en svær start i Sevilla, hvor det ikke er blevet til meget spilletid, på trods af at han spillede fuld tid i Super Cuppen mod FC Barcelona. Skulle Krohn-Dehli få spilletid i Champions League 2015/16 gruppespillet, kan han godt snøre støvlerne ekstra godt fast – for det bliver et møde med stjernerne.

 

Champions League 2015/16’s dødsgruppe

Gruppe D må nemlig uden tvivl kaldes dette års monster-gruppe. Næsten alle år, er der bare én gruppe der er markant mere profil-fyldt end de andre. Dette år er ingen undtagelse.

Gruppe D med Juventus, Manchester City, Sevilla og Mönchengladbach byder udelukkende på stjernehold, og den bliver umådeligt spændende at følge. Krohn Dehlis Sevilla, som sidste år kunne løfte Europa League trofæet, bliver i den grad en dark-horse til den vitale top 2-placering, som sikrer videre deltagelse i planetens største turnering for klubhold.

 

Let vej for sidste års mestre

FC Barcelona var skræmmende stærke sidste sæson, og deres vej videre fra Champions League 2015/16 gruppespillet ser, på papiret, ud til at blive en let affære. Leverkusen, Roma og Bate Borisov er umiddelbart ikke hold der kan true de spanske konger. Udover det må vejen for Real Madrid, som er i gruppe med PSG, Shaktar Donetsk og vores skandinaviske brødre fra Malmø FF, også siges at være nogenlunde overskuelig.

Af grupper hvor der kunne blive spænding om top 2 kan nævnes gruppe C og H. I gruppe C bliver det en kamp mellem Benfica, Atletico Madrid og Galatasaray, som nok skal byde på nogle spændende møder. I gruppe H står kampen om top 2 formentlig mellem Zenit, Valencia og Lyon – hold der, på papiret, er ret ligeværdige.

Europa League: Kan Brøndby og FCM spille sig i gruppespillet?

Europa League kvalifikationen er i fuld gang, og der er heldigvis stadig mulighed for dansk gruppedeltagelse i form af Brøndby og FC Midtjylland, som efter nederlag til Apoel i Champions League-kvalifikationen, nu er klar til Europa League-kvalifikationens afgørende playoff kampe.

Desværre har vi måtte sige farvel til FC København, som ikke kunne forsvare deres 0-1 sejr fra første kamp mod FK Jablonec i Tjekkiet.

Læs med her hvor vi retter spotlyset mod de danske håb, og de største favoritter til titlen.

 

FC København snublede på hjemmebane

FC København havde gode kort på hånden efter deres 1-0 sejr på udebane mod tjekkiske FK Jablonec. Hjemmebanekampen burde blot have været en formalitet, som hurtigt skulle overstås. Sådan blev det ikke. Alt gik galt for københavnerne og så er en 1-0 føring ikke nok.

FC København kom bagud 1-0 allerede efter 14 minutter – efter 53 minutter var stillingen 2-0 til tjekkerne, som havde fat i den lange snor mod et forvirret FC København hold. I det 63’ minut, modtog FC Københavns Benjamin Verbic tilmed et rødt kort, og så var der langt hjem for løverne.

Nicolai Jørgensen fik reduceret til 2-1, men hurtigt efter fik Jablonec scoret igen, og så stod den 3-1. Nyindkøbte Federico Santander fik pyntet på resultatet i 88’ minut, men det blev altså til et farvel til FC København i Europa League.

 

Brøndbys dramatiske kamp

En af de mest dramatiske kampe i dansk fodbolds internationale historie. Og så har vi ikke sagt for meget. Brøndby havde et 0-0 resultat med i bagagen på hjemmebane, og var dermed presset på udebane mod Omonia Nicosia. Dette pres formåede Brøndby at leve op til; udebane-kampen endte 2-2 og dermed er Brøndby videre på reglen om udebanemål – og hvilken kamp der var i vente for os fodboldfans. Det kan godt være at FC Københavns nyindkøb, Federico Santander, viste at han kan score mål, men det viste Brøndbys nyindkøbte Teemu Pukki, at han i den grad også mestrer. Allerede i andet minut slog han til, og så stod den 1-0 til Brøndby.

Omania reducerede til 1-1 på straffespark efter 16 minutter. Det skulle dog ikke slå Brøndby, og i særdeleshed Teemu Pukki, ud. Efter 39 minutter scorede finnen igen, og så stod den 2-1 til Brøndby, på trods af en generelt kluntet første halvleg fra danskernes side af, med flere fejlafleveringer og dårligt spil. Danskerne fik da heller ikke lov til at gå til halvleg med en føring – i 45’ minut fik Omania igen straffespark, og igen scorede Cillian Sheridan til 2-2.

Brøndbys målmand, Lucas Hradecky, fik rødt kort i sjette minuts overtid, og derfor måtte Frederik Holst overtage buret i de sidste hektiske minutter. Det endte altså med avancement til Brøndby, og de er dermed videre til play-off kampene, som spilles d. 20. og 27. august.

 

FCM klar til Europa League efter Champions League-fiasko

FC Midtjylland kunne desværre ikke lave miraklet på udebane mod Apoel FC, efter at have tabt 2-1 på hjemmebane. En 1-0 sejr fik midtjyderne dog hevet hjem, men lige lidt gjorde det, da Apoel havde scoret 2 mål på udebane, og dermed er videre på reglen om udebanemål.

Der er dog ikke noget der er så dårligt, at det ikke er godt for noget – FC Midtjylland er slet ikke færdige internationalt i denne sæson. De rykkes nemlig blot over til Europa League play-off kampene, som er sidste stop før deltagerne til Europa League gruppespillet kan findes.

 

Hårde kampe i vente for Brøndby og FC Midtjylland

Selv med vores rød-hvide briller og klaphatten på, kommer vi dog ikke udenom, at det ikke er et dansk hold der er favorit til at vinde Europa League trofæet. Især ikke efter lodtrækningen til play-off kampene i fredags, som bød på hårde modstandere til Brøndby og FC Midtjylland.

Brøndby skal en tur til Grækenland, hvor de skal møde PAOK, og FC Midtjylland skal møde Premier League-klubben Southampton.

Brøndbys modstander må siges at være mere overskuelig end FC Midtjyllands, og Brøndby undgik da heldigvis også Ajax Amsterdam. Som en sidenote er danske Frank Arnesen sportsdirektør i PAOK – vi krydser fingre for, at han ikke har et alt for godt kendskab til Brøndbys svagheder.

 

Favoritterne til Europa League trofæet

Dortmund

dortmund_logoDer er, hos bookmakerne, stor enighed om hvem der er størst favorit til at tage trofæet i Basel næste år – tyske Dortmund. Dortmund havde ellers en skuffende sæson i Bundesligaen, hvor det blev til en 7. plads. En væsentlig årsag til dette er dog, at Marco Reus var ude med skader i store dele af sæsonen. På transfersiden har Dortmund, i skrivende stund, ikke gjort det store væsen af sig. Største indkøb er af den centrale midtbanespiller Gonzalo Castro, som Dortmund har kastet omkring 80 mio. kroner efter.

 

Liverpool

liverpool_logoEn anden storfavorit til Europa League 2015/16 er Liverpool. Klubben har haft en dårlig periode, med yderst svingende resultater, og må derfor affinde sig med ikke at være i det fineste selskab mere. Liverpool har stået for en af sommerens største transfers, ved at sælge den lynhurtige angriber Raheem Sterling til Manchester City for omkring 500 mio. kroner.

Dermed er det anden sæson i træk, at Liverpool sælger en af deres stjernespillere – for et par sæsoner siden blev det farvel til Luis Suárez som drog til FC Barcelona og bombede videre. Dermed har Liverpool gjort sig sårbare over for skader, som var tilfældet i sidste sæson, da deres anden stjerneangriber, Daniel Sturridge, ikke altid var fit for fight. Dette medførte store problemer i Liverpools angreb. Denne sæson har man dog hentet 24-årige Christian Benteke fra Aston Villa for omkring 350 mio. kroner. Sidste sæson scorede Benteke 13 mål i 29 Premier League kampe.

 

Napoli

Napoli_logoNapolitanerne måtte – yderst skuffende – sige farvel i semifinalen i Europa League sidste sæson. Hårdtarbejdende Dnipro blev en tand for meget for italienerne som tabte 2-1. Dnipro overraskede alt og alle i turneringen, men Napoli burde uden tvivl have været dem overlegne over to kampe.

Napoli har ikke haft den store afgang på spillersiden denne sommer, men har til gengæld hentet en del spillere ind. Den største handel er af Udineses 24-årige defensive midtbanespiller, Allan, som har kostet Napoli omkring 85 mio. kroner.

Napoli bør kunne udfordre til Europa League-titlen igen i år, og det bliver spændende at følge de offensive napolitanere i årets turnering.

 

Følg Europa League kampene på Livescore.dk

Er du interesseret i Europa League 2015/16 kampene? Så følg med på Livescore.dk, hvor vi viser kampstillinger, kampstatistik og meget mere. Du kan også se kommende kampe, og finde ud af hvornår de interessante kampe bliver spillet.

Livescore.dk er stedet du kan søge til, for at finde alt relevant information om ligaer, kampe og resultater fra tidligere runder. Vi viser ikke kun statistik, stillinger og kommende kampe fra Europa League, men fra alle de store ligaer.

Dermed har vi samlet det hele ét sted, til dig som er interesseret i fodbold. Så næste gang du leder efter et interessant odds, stillinger eller blot vil tjekke hvem der spiller næste gang og hvornår.

La Liga optakt – Hvem kan vinde Primera Division 2015/16?

Skrevet d. 27/7-2015

Den 85. udgave af Primera Division (populært kaldet “La Liga”) starter d. 22 august med Barcelona som regerende mestre. Sidste år blev en tæt affære i guldkampen, hvor FC Barcelona endte med at tage det længste strå – blot 2 point foran rivalerne Real Madrid.

Det tegner til at blive en tæt affære igen i år, og dermed masser af spænding til os fodboldfans.

Læs med her, hvor vi klæder dig på til opstartsfasen af La Liga 2015/16, og runder favoritterne og outsiderne til titlen, når vi stiller spørgsmålet: “Hvem kan vinde Primera Division i år?”

 

FC_Barcelona_LogoFC Barcelona

Det bliver svært for FC Barcelona at overgå sidste sæson – sejr i La Liga, sejr i Copa Del Rey og sejr i Champions League. En ubeskrivelig triumf, som altså sikrede dem The Treble. Der var ikke en finger at sætte på FC Barcelonas spil, hvor især den giftige trio oppe foran, Messi, Neymar og Suárez, viste fortræffeligt spil. Kritikere havde sået tvivl om, hvorvidt de tre kunne få det til at fungere, men de har altså måtte spise deres ord igen. Hele 122 mål scorede de tre måltyve tilsammen, og blev dermed den mest scorende offensive ’trekant’ i spansk fodboldhistorie.

FC Barcelona har været involveret i en stor sag angående kontrakter til udenlandske spillere under 18 år. Denne sag medførte et transfer-forbud, som forbyder FC Barcelona at købe spillere indtil januar 2016. Dette har dog ikke stoppet FC Barcelona i at købe Arda Turan og Aleix Vidal, som dog, grundet transferforbuddet, først støder til klubben i januar 2016. Dermed er det stort set det samme FC Barcelona-hold der går på banen denne sæson. Eneste store forskel er Xavi’s skifte til Al-Sadd Doha.

Tilgang:

Ibrahim Afellay, Olympiakos (Lejeaftale slut)
Alex Song, West Ham (Lejeaftale slut)
Gerard Deulofeu, Sevilla (Lejeaftale slut)
Arda Turan, Atlético Madrid
Aleix Vidal, Sevilla

Afgang:

Ibrahim Afellay
Gerard Deulofeu, Everton
Martín Montoya, Inter
Xavi, Al-Sadd Doha

Spil på Barcelona som spanske mestre og få odds 1.72 hos Bet365.

 

Real-Madrid-LogoReal Madrid

Sidste sæson er ikke en, der vil gå over i Real Madrids historiebøger – de var dog kun 2 point fra FC Barcelona i La Liga. Men desværre for hovedstadsklubben er det eneste der tæller titler, og det fik konsekvenser for træner Carlo Ancelotti som blev fyret. Ancelotti blev ansat i 2013, og det blev altså blot til et par år i tjeneste, før han fik sparket. Rafael Benítez fra Napoli overtager Ancelottis plads i sædet, hvor han har fået en 3-årig kontrakt. Det bliver spændende at se, hvordan Benítez’, normalt, defensive stil bliver kombineret med Real Madrids, som er kendt for offensiv fodbold.

Real Madrid har, i skrivende stund, ikke lavet de helt store indkøb, som de ellers plejer at gøre. Den største sommertransfer er den 24-årige højre back Danilo, som er hentet i FC Porto. Købsprisen skulle lyde på omkring 240 mio. kroner.
På afgangs-siden har Real Madrid sagt farvel til legenden Iker Casillas, som er rykket til FC Porto. Real Madrid har været på indkøb hos Espanyol, hvor man har hentet målmanden Kiko Casillas, som, navnemæssigt, minder utroligt meget om den forgangne legende. Udover det råder man over Keylor Navas, som også er en ganske habil målmand. Med spillere som Benzema, Ronaldo, Bale og Isco er Real Madrid dog stærkt besat, og en kæmpe udfordrer til titlen.

Tilgang:

Denis Cheryshev, Villareal (Lejeaftale slut)
José Rodríguez, Deportivo (Lejeaftale slut)
Casemiro, FC Porto (Lejeaftale slut)
Kiko Casilla, Espanyol
Lucas, Espanyol
Danilo, FC Porto

Afgang:

Javier Hernández, Manchester United (Lejeaftale slut)
Iker Casillas, FC Porto
Sami Khedira, Juventus FC

Favoritterne fra Real Madrid giver odds 2.62 til at vinde det spanske mesterskab hos Bet365.

 

Atletico_Madrid_LogoAtlético Madrid

Sidste års bronzevindere i La Liga, Atlético Madrid, var et stykke fra Real Madrid på andenpladsen – hele 14 point forskel var der. Skal man stole på bookmakerne, er der heller ikke de store chancer for Atlético Madrid denne sæson, men en farlig outsider er de. Vi skal ikke længere tilbage end sæsonen 2013/14 før Atlético Madrid tog La Liga guldet, så der er ingen grund til at afskrive klubben fra Madrid.

Atlético har dog måtte sige farvel til Mario Mandzukic, som ellers har lavet en del mål i den forgangne sæson – kroaten skifter til Juventus FC. Som erstatning har man dog hentet den yderst målfarlige angriber Jackson Martínez fra FC Porto, som sidste sæson scorede hele 32 mål i 42 kampe. Martínez’ købspris lød på, i omegnen af, 262 mio. kroner.

Tilgang:

Bernard Mensah, Guimaraes
Filipe Luís, Chelsea
Stefan Savic, Fiorentina
Yannick Ferreira Carrasco, Monaco
Luciano Vietto, Villareal
Jackson Martínez, FC Porto

Afgang:

Bernard Mensah, Getafe (Lejeaftale)
Arda Turan, FC Barcelona
Mario Mandzukic, Juventus FC
Joao Miranda, Inter
Toby Alderweireld, Tottenham
Emiliano Insúa, Stuttgart
Mario Suarez, Fiorentina
Christian Rodríguez, Atlético Independiente

Få odds 15.00 på Atletico Madrid som mestre hos Bet365.

 

Sevilla-LogoSevilla

Sidste sæsons femteplads i La Liga, Sevilla, havde en mere end godkendt sæson, da man vandt Europa League. Det var andet år i træk, at Europa League trofæet røg hjem i Sevillas pokalskab. Også i ligaen gjorde Sevilla det fornuftigt, med deres stabile og flotte fodbold. Via deres sejr i Europa League, kvalificerede Sevilla sig direkte til Champions League gruppespillet, hvilket dog betyder et markant hårdere kampprogram end sidste sæson.

På transfersiden har Sevilla hentet den danske midtbanespiller Michael Krohn-Dehli på fri transfer fra Celta de Vigo. Danskeren har udtalt, at han forventer at spille sit eget spil, og håber på en fast plads i start-elleveren. Det dyreste indkøb Sevilla har lavet, i skrivende stund, er 26-årige Steven N’Zonzi fra Stoke. Sevilla har betalt 75 mio. kroner for den defensive midtbanespiller fra Frankrig. Sevilla er blevet markant svagere ved deres salg af angriberen Carlos Bacca til AC Milan. Angriberen scorede sidste år hele 28 mål for Sevilla – heriblandt 2 mål i Europa League finalen mod Dnipro. Sevilla får i omegnen af 225 mio. kroner for Bacca.

Tilgang:

Michael Krohn-Dehli, Celta De Vigo
Gaël Kakuta, Chelsea
Adil Rami, AC Milan
Yevhen Konoplyanka, Dnipro
Sergio Escudero, Getafe
Steven N’Zonzi, Stoke
Mariano Ferreira, FC Bordeux

Afgang:

Gerard Deulofeu, FC Barcelona (Lejeaftale slut)
Aleix Vidal, FC Barcelona
Stéphane M’Bia, Trabzonspor
Iago Aspas, Celta De Vigo
Fernando Navarro, Deportivo
Baba Diawara
Manu Del Moral
Cicinho
Alejandro Arribas, Deportivo
Carlos Bacca, AC Milan
Bryan Rabello, Santos Laguna
Mariano Barbose, Villareal
Javier Hervás

Få odds 41.00 på Sevilla som vinder af Primera Division hos Bet365.

 

Primera Division – La Liga stilling og resultater

Livescore.dk opdaterer resultater live fra samtlige La Liga-kampe i 2015/16, og du kan til enhver tid se den aktuelle La Liga stilling, kampprogrammet og resultater fra tidligere spillerunder.

Hold dig opdateret omkring Primera Division her på livescore.dk, og vær klædt på til debat med vennerne eller til når du vil oddse på en kamp i Primera Division næste gang.

Følg Primera Division her på Livescore.dk

1. Division optakt: Her er oprykningsfavoritterne til Superligaen

1. Division blev skudt i gang d. 23/7, hvor Lyngby på hjemmebane mødte HB Køge. Lyngby hev en spinkel 1-0 sejr hjem, og dermed er ballet i gang.

Dette års udgave af 1. Division er speciel – speciel i den forstand, at der er hele 3 klubber der rykker op og blot en enkelt nedrykker.

Det er en konsekvens af den nye Superliga-struktur, der bliver indført fra næste sæson, hvor der skal være 14, og ikke 12, hold i Superligaen. Der åbner sig dermed et vindue, for en dygtig klub i 1. Division, som får mulighed for at tage bronzepladsen og den ekstra oprykkerplads.

Læs med her, hvor vi gennemgår de tre største favoritter til oprykning.

 

SIF_logoSilkeborg

Tilgang:

Andreas Albers, Vejle Boldklub
Martin Thomsen, Hobro
Marcus Solberg, AGF
Mikkel Vendelbo, Holstein Kiel

Afgang:

Daniel A. Pedersen, AGF
Morten Beck Andersen, Hobro
Kasper Jensen, Kontraktudløb
Kasper Dolberg, Ajax

Silkeborg må betegnes som guld-favoritten i 1. Division, på trods af en yderst skuffende sæson i Superligaen. Blot 2 sejre blev det til, på de 33 spillede kampe.
Klubben, der rykkede ned fra Superligaen sidste sæson, har dog formået at holde fast på deres bedste spillere og råder over en bred trup. Sportschef Jesper Stüker har udtalt til Midtjyllands avis, at holdet tager favorittitlen i 1. Division på sig, men at man godt ved at der er ingenting der er 100 procent.

Silkeborg lægger ud med at møde den anden nedrykker, FC Vestsjælland, og kan dermed lægge perfekt fra land med en sejr over et af topholdene i 1. Division. Silkeborg er på hjemmebane i kampen der spilles lørdag d. 25 juli klokken 16:30.

Få odds 1.28 på Silkeborg som nr. 1-3 i 1. Division på www.unibet.dk

Lyngby_BK_LogoLyngby

Tilgang:

Danilo Arrieta, Skive
Daniel Jensen, SønderjyskE
Michael Lumb, FC Vestsjælland
Dennis Sørensen, FC Vestsjælland
Oke Akpoveta, Brønshøj
Viktor Noring, Heerenveen

Afgang:

Rasmus Minor Petersen, FC Helsingør
Martin Andersen, FC Roskilde
Nicklas Højlund
Christoffer Boateng
Andreas Ravn
Rasmus Gaudin

Lyngby kom godt fra start, med en 1-0 sejr på hjemmebane over HB Køge, i sæsonens åbningskamp d. 23 juli. Sidste sæson endte Lyngby på en tredjeplads i 1. Division, 10 point efter AGF, og missede dermed akkurat oprykning til landets bedste liga, men denne sæson ser lys ud for Lyngby ifølge bookmakerne.

Det skyldes bl.a. Lyngbys stærke indkøb i Daniel Jensen og Michael Lumb. Udover det er der, som nævnt, 3 oprykkerpladser til Superligaen i år, hvilket alt andet lige gør at der åbner sig et større vindue for Lyngbys oprykkerdrømme – et vindue de helt sikkert ikke har lyst til at misse.

Få odds 1.55 på Lyngby som nr. 1-3 i 1. Division hos Unibet.dk

 

FCV_LogoFC Vestsjælland

Tilgang:

Morten Rasmussen, AC Horsens
Thiago Borges, AB (Lejeaftale slut)

Afgang:

Apostolos Vellios
Jan Kristiansen
Michael Lumb, Lyngby
Dennis Sørensen, Lyngby
Oliver Lund, OB
Jonas Thomsen
Rasmus Festersen, OB
Thiago Borges, Skive (Lejeaftale)
Jukka Raitala, AaB

FC Vestsjælland, som sammen med Silkeborg rykkede ned fra Superligaen sidste sæson, havde ikke en helt så grel sæson som Silkeborg havde. 33 point fik man samlet, og var blot 4 point fra SønderjyskE, som med nød og næppe undgik den ærgerlige nedrykningsplads.

På trods af det, anser bookmakerne ikke FC Vestsjælland som større favoritter end Silkeborg. Det skyldes bl.a. salget af topscoreren Rasmus Festersen, som bliver i Superligaen med OB. Udover det har FC Vestsjælland også måttet sige farvel til profilers som Jukka Raitala, og Michael Lumb, som drager til hhv. AaB og Lyngby.

Få odds 1.55 på FC Vestsjælland som nr. 1-3 i 1. Division hos Unibet.