Dagens bwin fidus: Nu slutter sejrsstimen for Young Boys

Kamp: Young Boys – Manchester United
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Young Boys har fået den perfekte sæsonstart. De har således vundet alle deres kampe i den hjemlige liga og pokalturneringen. Derudover har de endda formået at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet for første gang i klubbens historie. Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Vi tror, at de kommer til at få det meget svært i gruppe H, hvor de er blevet parret med Manchester United, Juventus og Valencia. Første opgave er mod José Mourinhos mandskab på eget græs. Her regner vi med, at deres fans kommer til at se sæsonens første nederlag.

Den schweiziske sejrsstime slutter

Schweizerne må siges at være sejrsvante i denne sæson. De har både slået Grasshopper Club Zürich, FC Lugano, FC Zürich, FC Luzern, FC Biel-Bienne, Neuchâtel Xamax, Dinamo Zagreb og FC Sion. De fører på nuværende tidspunkt den hjemlige liga med maksimumpoint, mens de også har spillet sig videre til 1/16-finalerne af den schweiziske pokalturnering. Som skrevet før er det første gang nogensinde, at de er med i Champions League-gruppespillet, og det bliver uden tvivl noget af en oplevelse for dem at krydse klinger med nogle af de bedste mandskaber fra Italien, Spanien og England.

De røde djævle har fået en mildest talt dårlig start på sæsonen. To sejre og to nederlag er det blevet til. Sejrene er kommet mod Leicester City på hjemmebane og Burnley på udebane. De har derimod tabt til Brighton & Hove Albion og Tottenham Hotspur. Fansene er ved at være trætte af José Mourinho og alt hans klovneri i pressen, og det kunne godt ligne, at han får en fyreseddel, hvis de svigtende resultater fortsætter. Der er i hvert fald absolut ingen tvivl om, at han er pisket til sejr i dette opgør. Hvis det ender med et pointtab i Schweiz, så kommer han under tung kritik, og det har han overhovedet ikke brug for på nuværende tidspunkt. Vi sætter vores lid til, at The Special One ikke graver sig endnu længere ned i det hul, som han befinder sig i lige nu,.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Brügge bliver banket hjemme i Belgien

Kamp: Brügge – Dortmund
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det kommer helt sikkert rigtig mange gode kampe i aften, når Champions League-gruppespillet vender tilbage med et brag. Ventetiden er endelig forbi, og der kommer intet mindre end otte forskellige opgør. Vi har taget et kig på Brügge mod Dortmund på Jan Breydel Stadion i Belgien. Her synes vi, at det lugter langt væk af en sejr til udeholdet. Også selvom hjemmeholdet har vundet den belgiske Super Cup og fører den hjemlige liga med 16 point ud af 19 mulige.

Brügge bliver prügelknabe i gruppe A

Som nævnt før så har værterne fået en tæt på perfekt sæsonstart. Den 22. juli snuppede de således Super Cup trofæet med en 2-1-sejr over Standard Liège. I Jupiler League går alt også efter planen, da de har vundet fem kampe og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 17-6. Derfor ligger de også på førstepladsen i tabellen med to point ned til den nærmeste forfølger. Der er uden tvivl masser af selvtillid og tro på tingene i truppen for tiden, men vi tror simpelthen ikke på, at det er nok til at skabe en gedigen CL-overraskelse. Belgierne er nemlig det klart svageste mandskab i gruppe A, hvor vi også finder Monaco og Atlético Madrid. De skal sådan set bare være glade for hvert evig eneste point, som de får skrabet sammen. Hvis de da overhovedet får nogen.

Det kan godt være, at gæsterne ikke har set særlig stærke ud i starten af sæsonen, men de er stadig et klasse mandskab. I transfervinduet har de endda forstærket sig med Abdou Diallo, Axel Witsel, Marius Wolf, Paco Alcácer og den danske midtbanemotor Thomas Delaney. Det tager altid lidt tid at få spillet et nyt hold sammen, men vi tror, at den er ved at være der nu. Umiddelbart har vi svært ved at se tyskerne smide point i aften. Særligt fordi både Marco Reus og Axel Witsel har vist fin målform med to scoringer hver. De kunne godt gå hen og blive udslagsgivende og/eller kampafgørende i dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Wieghorst og Sormani fokuserer på defensiven

Kamp: AaB – Vejle
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Klokken 19:00 går det løs på Aalborg Portland Park. AaB skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter to uafgjorte opgør og et nederlag, mens Vejle jagter tre point med næb og klør, da de ikke har vundet en kamp en ligakamp siden juli måned. Begge mandskaber har dog meget svært ved at score mål, så vi tror ikke rigtig på, at der kommer særlig mange scoringer i aften. Specielt ikke i løbet af de første 45 minutter.

To uskarpe offensiver

Værterne har haft store offensive problemer igennem længere tid, hvilket de har prøvet at fixe i løbet af sommerens transfervindue. Først lejede du Philipp Ochs fra tyske Hoffenheim. Derefter byttede de deres frontløber Jannik Pohl for den notoriske målsluger Tom van Weert. Til allersidst lykkedes det dem så at hente den fortabte søn Lucas Andersen hjem til Nordens Paris. Hvis ikke disse tre signings kan være med til at forløse det offensive potentiale i Aalborg, så er det svært at se, hvad der skal kunne gøre det. Ingen af de nye spillere er dog rigtig spillet ind på holdet endnu, så det er nok for tidligt at forvente et offensivt festfyrværkeri fra de bolchestribede nordjyder.

Gæsterne startede deres sæson ud med at vinde over Hobro. Herefter spillede de uafgjort med både Brøndby og AGF. Siden da er det ikke gået særlig godt, da de har tabt til henholdsvis FC Midtjylland, FC Nordsjælland og OB, mens de har delt i porten med henholdsvis Vendsyssel og AC Horsens. Udover at have svært ved at holde buret rent, så har de også meget store problemer med at få netmaskerne til at blafre. Det er et problem, som Adolfo Sormani skal have fixet hurtigst muligt, da de ellers kommer til at blive isoleret i bunden af tabellen. Det starter i aften, hvor han skal sætte en stopper for aalborgensernes angreb. Vi tror, at det lykkedes i mindst første halvleg. Derimod tror vi heller ikke på, at vejlenserne kommer på tavlen i løbet af de første 45 minutter.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Ståle Solbakken snupper sejren på MCH Arena

Kamp: FC Midtjylland – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre fra FC Midtjylland har kun vundet én ud af deres sidste fem kampe. Nu skal de så på en rigtig svær mission, når førerholdet fra FC København kommer forbi MCH Arena. Københavnerne ser totalt ustoppelige ud på nuværende tidspunkt, da de har snuppet ti sejre i deres sidste 14 forsøg, mens de resterende fire opgør er endt uafgjort. De har endda også formået at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet efter et straffesparksdrama mod italienske Atalanta.

Løverne bider fra sig

De midtjyske ulve har haft en svær periode, hvor de blandt andet er røget ud af EL-kvalen til de svenske mestre Malmø FF. Derudover har de også smidt point mod både OB og Brøndby IF på udebane. Mod odenseanerne lignede det ellers længe en sejr, men så dukkede Nicklas Helenius op til sidst og med sin sene, sene scoring sørgede han for 1-1. De blå-gule fra Vestegnen havde alle muligheder for at vinde hjemme på Vilfort Park, da de var foran og en mand i overtal, men Erik Sviatchenko ville det anderledes, da han headede et langt indkast fra Kian Hansen i kassen til sidst i opgøret. En sejr ud af fem mulige er dog ikke godkendt, når man er danske mestre.

Løverne fra hovedstaden har virkelig fundet tilbage til fordums styrke. De har således ikke prøvet at tabe siden den 16. juli. Her blev de slået med 1-2 i egen hule af AC Horsens. Siden da er det blevet til syv sejre i Superligaen og blot et enkelt pointtab mod AGF på udebane. Derudover har de som skrevet før også ekspederet både finske KuPS, islandske Stjarnan, bulgarske CSKA Sofia og italienske Atalanta ud af Europa League-kvalifikationen. Ståle Solbakken har altså sat en solid stime sammen i starten af sæsonen, og den kan godt fortsætte lidt endnu. Særligt fordi Viktor Fischer og Dame N’Doye ligner et solidt makkerpar på toppen i 4-4-2-systemet. Førstnævnte har noteret sig for syv scoringer og ni oplæg indtil videre, mens sidstnævnte har lavet otte mål og to assists i denne sæson. De kunne godt blive udslagsgivende og kampafgørende igen i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,35.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Rafael Benítez slår Unai Emery

Kamp: Newcastle – Arsenal
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 4,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er syv Premier League-kampe på programmet i dag, så der var nærmest frit valg på alle hylder. Efter at have kigget kampene igennem, så er vi kommet frem til, at det lugter lidt af en overraskelse på St. James’ Park. Selvom Newcastle endnu ikke har prøvet at vinde i denne sæson, så kunne det godt ske i dag, når Arsenal kommer på besøg. The Magpies vandt sidst de to spillede på dette stadion, og The Gunners er i elendig forfatning, når det kommer til at spille på fremmed græs.

Overraskelsen ligger og lurer

Værterne har fået en forfærdelig start på sæsonen, da det er blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort i deres første fire opgør. Nederlagene er kommet mod Tottenham, Chelsea og Man City, så de har altså også mødt en masse stærke modstandere. Alle tre kampe blev i øvrigt tabt med 2-1. Deres første og eneste point fik de mod Cardiff i et målløst opgør. Rafa Benítez sulter altså efter en sejr, og denne kunne godt komme i dag. Arsenals forsvar er nemlig til at tale med, og de har allerede indkasseret otte mål imod.

Gæsterne fik også en ringe sæsonstart, men de er kommet efter det igen. Først tabte de til Manchester City, og derefter måtte de se sig slået af Chelsea. Mod West Ham og Cardiff formåede de godt nok at vinde, men særligt deres forsvarsspil er ikke imponerende. I alle fire kampe har de lukket mål ind. Tre af gangene er Petr Čech endda blevet passeret mere end én gang. Vi tror heller ikke, at de kan holde buret rent på St. James’ Park. Rent faktisk tror vi sagtens at The Magpies kunne score to gange mod The Gunners.

Det her opgør er svært at spå om, men efter vores bedste overbevisning så virker det mest plausible resultat til at være en 2-1-sejr til Newcastle over Arsenal. Joselu kunne godt komme på tavlen – præcis som han gjorde det mod både Tottenham og Chelsea.

Derfor anbefaler vi at spille på, hjemmeholdet vinder kampen til odds 4,20.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Ingen tidlige scoringer på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg – OB
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det lugter langt væk af en taktisk og tæt affære, når John Lammers og Esbjerg byder Jakob Michelsen og OB op til dans på Blue Water Arena i denne uges fredagskamp. Hjemmeholdet skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter deres 0-2-nederlag til FC København, mens udeholdet har hårdt brug for at tanke tre point samt en masse selvtillid, da de ligger og roder rundt på 13. pladsen i Superligaen. Efter vores bedste overbevisning kunne første halvleg sagtens ende uden scoringer.

Michelsen er en presset mand

Værterne var rigtig godt kørende i august måned, hvor de vandt tre kampe og spillede en enkelt uafgjort. Særligt deres tre sejre på stribe over henholdsvis SønderjyskE, Brøndby og AaB var dybt imponerende, da de både holdt buret rent og formåede at putte en enkelt pind ind i den anden ende. Finske Joni Kauko scorede to ud af de tre mål, så han har vist sig at være en vital tilføjelse til truppen. Mod Ståle Solbakken og løverne fra hovedstaden var der dog aldrig den store tvivl om, hvem der ville vinde. Københavnerne er simpelthen for stærke lige pt., og de ser virkelig svære ud at slå for nærmest samtlige mandskaber i ligaen.

Gæsterne har godt nok fået fem point ud af deres sidste tre opgør. Det hjælper bare ikke særlig meget, da de blot fik et enkelt point i de første fem kampe. Derfor ligger de da også stadig og roder rundt på næstsidstepladsen med ét point mere end Hobro og ét færre end Vejle. Jakob Michelsen er derfor en presset mand. Også selvom han er ny i klubben og vandt med 0-4 ude over AB i Sydbank Pokalen. Der skal snart nogle sejre på bordet for at tilfredsstille de trofaste fans. Hvis det skal lykkedes, så bliver han nødt til at få styr på defensiven. Det ville ikke undre os, hvis OB holder Esbjerg fra fadet i de første 45 minutter. Vi regner altså med, at der står 0-0 på måltavlen, når dommeren fløjter til pause på Blue Water Arena.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: SJK snupper tre point mod TPS

Kamp: SJK – TPS Turku
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Begge mandskaber har stærkt brug for en sejr samt tre point, når SJK tager imod TPS Turku på hjemmebane. Hjemmeholdet har således ikke smagt sejrens sødme siden den 11. august, hvor de formåede at besejre VPS med 0-2. Udeholdet ligger og roder rundt under nedrykningsstregen, og de har ikke taget tre point på fremmed græs siden midten af april måned. Selvom det er en smule svært at pege på en vinder af dette opgør, så sætter vi vores lid til holdet fra Seinajoki.

TPS Turku har ikke tur i den

Værterne har virkelig haft et par dårlige måneder. I deres seneste otte kampe er det nemlig blot blevet til en enkelt sejr, mens de har spillet uafgjort to gange og tabt hele fem gange. De har dog præsteret tre clean sheets i denne periode. Deres mest målfarlige spiller er uden tvivl Johannes Laaksonen på den centrale midtbane. Han har været involveret i otte scoringer indtil videre (seks mål og to assists). Det var også ham som scorede i deres 1-2-nederlag til KuPS den første september. Hold øje med ham da han ligner et godt bud på en der kan få netmaskerne til at blafre i dag.

Gæsterne er mildest talt elendige væk fra deres eget stadion. I deres sidste 11 udekampe er det således blevet til ni nederlag og to uafgjorte opgør med en samlet målscore på 7-25. Sidst de smagte sejrens sødme på fremmed græs var den 21. april. Her blev det til en 1-2 sejr over bysbørnene fra Inter Turku. Som om det ikke var slemt nok, så har de rent faktisk også tabt deres sidste to kampe i træk på OmaSp Stadion i Seinajoki. Tidligere på året blev de sendt hjem med et stort 4-0-nederlag på samvittigheden. For cirka fire år måtte de se sig slået med 2-1 på to tidlige scoringer af henholdsvis Juho Lähde og Akseli Pelvas. Vi tror helt sikkert på mere af samme skuffe i aften i dette finske bundbrag. SJK ser stærkere ud end TPS Turku på nuværende tidspunkt.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Steffen Højer snupper sejren i Sydbank Pokalen

Kamp: Viborg – FC Fredericia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Med tre opgør fra Sydbank Pokalen på programmet i dag var der en del at vælge imellem, og vi er kommet frem til, at det lugter lidt af en hjemmesejr i domkirkebyen. Viborg tager imod FC Fredericia, og når man tænker på, at hjemmeholdet er ganske godt kørende med fire sejre ud af fem mulige, så kunne deres stime godt fortsætte lidt endnu. Særligt fordi udeholdet svinger ekstremt meget fra kamp til kamp. De har således ikke vundet to opgør i træk siden starten af august måned.

Det går godt i domkirkebyen

Værterne er ubesejret i deres sidste syv kampe. Her har de vundet fem og spillet to uafgjort. Det er blandt andet blevet til en 0-10-nedsabling af Vildbjerg i pokalturneringen, en 2-3-sejr over Silkeborg og en 0-5-afklapsning af Lyngby. Deres cheftræner Steffen Højer har altså virkelig fået styr på sine tropper. De vandt også i søndags, da oprykkerne fra Næstved kom på besøg, selvom de var bagud undervejs. Ahmed Hassan gjorde det 0-1 allerede efter et kvarter, men to mål af Nicklas Røjkjær i anden halvleg sørgede for en sejr og tre point. Derfor ligger viborgenserne på en delt førsteplads i NordicBet Ligaen – á point med HB Køge og Thisted.

Gæsterne ligger godt nok på en delt fjerdeplads i 1. Division, men de er virkelig ikke nemme at blive kloge på. I denne sæson er det nemlig blevet til tre sejre, to uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 13-10. De har blandt andet fået flotte sejre mod topholdet HB Køge og Superliga-nedrykkerne FC Helsingør. De har dog også tabt til blandt andre bundholdet Nykøbing FC. Umiddelbart tror vi, at deres manager Jonas Dal prioriterer ligaen over pokalen, og derfor kommer han nok ikke med sin stærkeste startopstilling.

Vi føler os overbeviste om, at der er god værdi i at spille på, Steffen Højers mandskab snupper sejren og billetten til 1/16-finalerne af Sydbank Pokalen. Særligt fordi at man kan få pengene mere end to gange igen, hvilket vi synes er alt for højt sat.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Lukaku bomber løs på Laugardalsvöllur

Kamp: Island – Belgien
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er miniputterne fra Island mod bronzevinderne fra Belgien, der støder sammen på Laugardalsvöllur i Reykjavik, når der skal spilles kamp i liga A af UEFA Nations League. Belgierne er storfavoritter, og det er der flere rigtig gode grunde til. Islændingene har overpræsteret igennem længere tid, men ved VM i Rusland lignede det, at de er på vej ned igen, da det blot blev til et enkelt point. Romelu Lukaku, Eden Hazard, Kevin De Bruyne og alle de andre stjerner burde kunne gøre kort proces i aften.

Belgien burde snuppe sejren

Værterne formåede på flotteste vis at kvalificere sig til sommerens slutrunde, da de vandt deres kvalifikationsrunde foran nationer såsom Kroatien, Ukraine og Tyrkiet. Deres VM startede da også ganske godt, da de fik et enkelt point mod Argentina. Den tidligere Randers-målmand Hannes Þór Halldórsson snuppede endda et straffespark fra ingen andre end Lionel Messi. Der var dog ikke meget at komme efter mod hverken Nigeria eller kroaterne, hvor de tabte med henholdsvis 2-0 og 2-1. Derfor måtte de rejse hjem fra Rusland efter tre kampe.

Gæsterne havde derimod en sublim slutrunde. Først bankede de Panama og Tunesien med henholdsvis 3-0 og 5-2, inden deres reservehold slog Englands ditto med 1-0. Efter at have vundet gruppen med maksimumpoint stod de så overfor Japan, og selvom der stod 0-2 til japanerne kort inde i anden halvleg, så endte det alligevel med en 3-2-sejr. I kvartfinalen stod de overfor ingen andre end Brasilien, og der var nok ikke mange, som havde troet på en 2-1-sejr til belgierne. De måtte dog se sig slået af verdensmestrene fra Frankrig i semifinalen med 1-0. I bronzekampen mødte de for anden gang englænderne, og det blev til en stensikker 2-0-sejr.

Vi føler os overbeviste om, at Eden Hazard og Kevin De Bruyne kommer til at servicere Romelu Lukaku med sukkerbolde. Bliver det tilfældet så ender det her også med tre point til det belgiske landshold. Magien virker til at være væk for det islandske landshold, og vi tror ikke på en overraskelse i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,55.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Hjemmesejr på Stadion Partizana

Kamp: Serbien – Rumænien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der skal spilles UEFA Nations League på Stadion Partizana i Beograd mellem Serbien og Rumænien i aften klokken 20:45. Det bliver et højintenst opgør fra liga C, hvor der potentielt kan være en EM-billet på spil for begge mandskaber. Vi regner med masser af tænding fra start til slut i denne drabelige duel, hvor serberne burde kunne snuppe sejren over rumænerne. Deres landshold er nemlig meget stærkere på papiret. Deres største stjerner slår således deres folder i blandt andet Premier League, Serie A, La Liga og Bundesligaen.

Rumænien mangler stjernespillere

Værterne virker til at være kommet tilbage på rette spor, efter de missede tre slutrunder i træk (EM 2012, VM 2014 og EM 2016). Selvom de måtte tage hjem fra Rusland allerede efter gruppespillet, så fik de alligevel snuppet en sejr. De var endda også foran mod Schweiz i den anden kamp, men måtte se sig slået på to sene, sene scoringer af henholdsvis Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri. Mod Brasilien var der aldrig den store tvivl om resultatet, da sambaspillerne snuppede en stensikker 0-2-sejr. Det så til gengæld fint ud mod Litauen i fredags. Vi tror helt sikkert på, at de kan fortsætte det fine spil i aften foran deres egne trofaste fans.

Gæsterne var godt nok med EM for to år siden i Frankrig. Der fik de dog kun tilkæmpet sig et enkelt point. Ved VM-kvalifikationen gjorde de ikke det store væsen af sig, da det blev til en skuffende fjerdeplads efter Polen, Danmark og Montenegro. I deres venskabskampe har det set nogenlunde ud, og det gjorde det da også mod montenegrinerne i fredags, men vi tror simpelthen ikke på, at de får et ben til jorden i aften, når det løs i Beograd. Det serbiske landshold er simpelthen for stærkt til et rumænsk landshold, som mangler store stjerne fra de største europæiske ligaer. Det mest velkendte navn i deres trup må være den tidligere Tottenham Hotspur-spiller Vlad Chiricheș, som nu lever en stille tilværelse i Serie A, hvor han er reserve for Carlo Ancelotti i S.S.C. Napoli.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin