Swansea Citys hjemmebane Liberty Stadium i Wales

Dagens bwin fidus: Ikke nogen målfest mellem Swans og Saints

Kamp: Swansea – Southampton
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når Swansea og Southampton støder sammen på Liberty Stadium, så er der tale om en vaskeægte seks-points-kamp. Hjemmeholdet er nemlig placeret på den forkerte side af stregen, men de er á point med udeholdet på den rigtige side. Vinderen af dette opgør er altså så godt som sikker på at redde livet, og derved også få lov til at spille i Premier League næste sæson. Taberen sætter derimod sig selv i en ekstrem svært position og må med stor sandsynlighed tage den tunge tur ned i EFL Championship.

Taktisk affære

Swansea har scoret færrest mål af alle hold i ligaen. Kun 27 gange har de fået netmaskerne til at blafre i 36 kampe. Det er alt for lidt, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at spille med i det fineste selskab. Deres topscorer er Jordan Ayew. Han står kun noteret for syv scoringer. Derfor er det da også naturligt nok, at de ligger til nedrykning på grund af en dårligere målscore end lige netop Southampton, som har lavet otte mål mere end waliserne.

Pierre Emile-Højbjerg og co. er dog mildest talt elendigt kørende på udebane. Her har de nemlig ikke vundet i mere end tre måneder. Derudover scorer de heller ikke særlig meget på fremmed græs. Blot 16 mål i 18 udekampe er det blevet til for danskerklubben. Charlie Austin er topscorer for dem, og han har ligesom Jordan Ayew været på tavlen syv gange.

Begge mandskaber mangler altså en som scorer mål på samlebånd, og nærmest alting taler for, at dette bliver en taktisk affære, hvor der ikke bliver scoret særlig meget. Swansea har således kun scoret 16 gange på Liberty Stadium, mens Southampton også kun noteret sig for 16 scoringer væk fra St. Mary’s Stadium. Derudover er det opgør, hvor de to mandskaber begge to spiller for deres liv, så der kommer uden tvivl til at være en masse nervøse spillere på banen. Vi har virkelig svært ved at se, der skulle komme minimum tre mål på Liberty Stadium.

Derfor er dagens bwin fidus, at der bliver scoret under 2,5 mål i kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin