Dagens bwin fidus: FC Midtjylland snupper sejren på MCH Arena

Kamp: FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Begge mandskaber har hårdt brug for point, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland skal krydse klinger på MCH Arena i aften. Hjemmeholdet har nemlig kun vundet en ud af deres sidste fire kampe. Derfor er de fem point bagefter Brøndby på Alka Superligaens førsteplads og er også ude af DBU Pokalen. Udeholdet har ikke vundet i deres seneste fire forsøg, hvilket betyder, at de har mistet tredjepladsen til FC København. Der er altså masser at spille for, men ser man på de to holds sidste indbyrdes kampe, så har de midtjyske ulve helt sikkert overtaget mod de nordsjællandske tigre.

Midtjysk dominans

FCM har allerede mødt FCN tre gange tidligere i sæsonen, og det har udmøntet sig i to sejre og en enkelt uafgjort. I sidste sæson mødtes de også fire gange, og her tog midtjyderne tre sejre, mens nordsjællanderne vandt den sidste. Der er altså ved at male sig et billede af, at FC Midtjylland gør det rigtig godt, når de møder netop FC Nordsjælland, og vi har svært ved at se, det skulle ændre sig i aften på MCH Arena.

Hjemmeholdet er nemlig rigtig godt kørende på eget græs i denne sæson. Det er således blevet til tretten sejre, en enkelt uafgjort og to nederlag med en samlet målscore på 44-19. Derudover er det værd at nævne, begge nederlag kom mod de blå-gule fra Vestegnen. Der er altså kun et enkelt udehold, som der formået at tage alle tre point på MCH Arena. Det bliver derfor en rigtig svær opgave, som Kasper Hjulmand og co. skal ud på.

Derudover er de ikke særlig godt kørende på fremmed græs. De har nemlig vundet seks, spillet tre uafgjort og tabt syv med en samlet målscore på 33-31. Man skal heller ikke glemme, at sidst de snuppede en udesejr var den 4. marts, hvor de besejrede bundholdet Randers med 0-3. Siden da har de kun skrabet et enkelt point sammen på fremmed græs. Der er altså rigtig mange ting, som tyder på, at det ender med en sejr til de midtjyske ulve hjemme på Heden.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin