Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Brügge bliver banket hjemme i Belgien

Kamp: Brügge – Dortmund
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det kommer helt sikkert rigtig mange gode kampe i aften, når Champions League-gruppespillet vender tilbage med et brag. Ventetiden er endelig forbi, og der kommer intet mindre end otte forskellige opgør. Vi har taget et kig på Brügge mod Dortmund på Jan Breydel Stadion i Belgien. Her synes vi, at det lugter langt væk af en sejr til udeholdet. Også selvom hjemmeholdet har vundet den belgiske Super Cup og fører den hjemlige liga med 16 point ud af 19 mulige.

Brügge bliver prügelknabe i gruppe A

Som nævnt før så har værterne fået en tæt på perfekt sæsonstart. Den 22. juli snuppede de således Super Cup trofæet med en 2-1-sejr over Standard Liège. I Jupiler League går alt også efter planen, da de har vundet fem kampe og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 17-6. Derfor ligger de også på førstepladsen i tabellen med to point ned til den nærmeste forfølger. Der er uden tvivl masser af selvtillid og tro på tingene i truppen for tiden, men vi tror simpelthen ikke på, at det er nok til at skabe en gedigen CL-overraskelse. Belgierne er nemlig det klart svageste mandskab i gruppe A, hvor vi også finder Monaco og Atlético Madrid. De skal sådan set bare være glade for hvert evig eneste point, som de får skrabet sammen. Hvis de da overhovedet får nogen.

Det kan godt være, at gæsterne ikke har set særlig stærke ud i starten af sæsonen, men de er stadig et klasse mandskab. I transfervinduet har de endda forstærket sig med Abdou Diallo, Axel Witsel, Marius Wolf, Paco Alcácer og den danske midtbanemotor Thomas Delaney. Det tager altid lidt tid at få spillet et nyt hold sammen, men vi tror, at den er ved at være der nu. Umiddelbart har vi svært ved at se tyskerne smide point i aften. Særligt fordi både Marco Reus og Axel Witsel har vist fin målform med to scoringer hver. De kunne godt gå hen og blive udslagsgivende og/eller kampafgørende i dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin