Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Nu slutter sejrsstimen for Young Boys

Kamp: Young Boys – Manchester United
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Young Boys har fået den perfekte sæsonstart. De har således vundet alle deres kampe i den hjemlige liga og pokalturneringen. Derudover har de endda formået at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet for første gang i klubbens historie. Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Vi tror, at de kommer til at få det meget svært i gruppe H, hvor de er blevet parret med Manchester United, Juventus og Valencia. Første opgave er mod José Mourinhos mandskab på eget græs. Her regner vi med, at deres fans kommer til at se sæsonens første nederlag.

Den schweiziske sejrsstime slutter

Schweizerne må siges at være sejrsvante i denne sæson. De har både slået Grasshopper Club Zürich, FC Lugano, FC Zürich, FC Luzern, FC Biel-Bienne, Neuchâtel Xamax, Dinamo Zagreb og FC Sion. De fører på nuværende tidspunkt den hjemlige liga med maksimumpoint, mens de også har spillet sig videre til 1/16-finalerne af den schweiziske pokalturnering. Som skrevet før er det første gang nogensinde, at de er med i Champions League-gruppespillet, og det bliver uden tvivl noget af en oplevelse for dem at krydse klinger med nogle af de bedste mandskaber fra Italien, Spanien og England.

De røde djævle har fået en mildest talt dårlig start på sæsonen. To sejre og to nederlag er det blevet til. Sejrene er kommet mod Leicester City på hjemmebane og Burnley på udebane. De har derimod tabt til Brighton & Hove Albion og Tottenham Hotspur. Fansene er ved at være trætte af José Mourinho og alt hans klovneri i pressen, og det kunne godt ligne, at han får en fyreseddel, hvis de svigtende resultater fortsætter. Der er i hvert fald absolut ingen tvivl om, at han er pisket til sejr i dette opgør. Hvis det ender med et pointtab i Schweiz, så kommer han under tung kritik, og det har han overhovedet ikke brug for på nuværende tidspunkt. Vi sætter vores lid til, at The Special One ikke graver sig endnu længere ned i det hul, som han befinder sig i lige nu,.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin