Dagens fidus: Endnu en skuffelse venter Real i Vigo

Kamp: Celta Vigo – Real Madrid
Fidusen: Under 3,5 mål
Odds: 1,91 hos NordicBet

Spil på kampen hos NordicBet

Efter en kort julepause er den spanske La Liga endelig tilbage. Både Celta Vigo og Real Madrid tyvstartede dog på forårssæsonen, da de i midtugen spillede i Copa del Rey. Her fik Celta Vigo 1-1 på hjemmebane imod FC Barcelona. Real Madrid vandt 3-0 på udebane over Numancia. Dermed fik de begge en god start på 2018, og disse skal de nu forsøge at følge op på.

Manglende Madrid-mål

Real Madrid er bookmakernes favorit til at løbe med sejren. Kongeklubben ligger på fjerdepladsen i La Liga, og de er stærkere end Celta på samtlige positioner. Los Blancos har dog haft det svært i denne sæson, og de har flere gange skuffet deres ellers trofaste fans.

Faktisk er Real Madrid hele 14 point efter ærkerivalerne Barcelona, som de før jul tabte 3-0 til på hjemmebane, og de er dermed for længst røget ud af mesterskabskampen. I modsætning til i sidste sæson, hvor spillet flød, har det været anstrengt i denne sæson. De mange stjerner må kæmpe hårdere for hver chance og hvert mål, og de kører ikke længere modstanderne over.

Imod Celta Vigo må Real Madrid endda undvære skadede Karim Benzema og karantæneramte Daniel Carvajal. Dette svækker virkelig offensiven, og de får det dermed endnu sværere.

Celta Vigo tager formentlig et defensivt udgangspunkt til denne kamp. Klubben fra Galicien tror uden tvivl på sejren efter den flotte kamp imod Barcelona. Det kræver dog, at de kan frustrere Real Madrids stjerner, og dette gør de bedst ved at lukke af defensivt.

De har heldigvis haft stor succes med netop denne tilgang tidligere på sæsonen. For eksempel tabte de kun snævert med 0-1 til Atletico Madrid, da de besøgte Celta Vigos hjemmebane tidligere på sæsonen. Derudover har Vigo også fået uafgjort på udebane imod Barcelona tidligere på sæsonen, så de ved, at de kan spille op med de bedste.

Der er altså meget, der taler for en målfattig kamp, hvorfor odds 1,91 på under 3,5 mål hos NordicBet er rigtig flot.

Følg spilforslaget her