Dagens fidus: Endnu en hjemmesejr til Eibar i La Liga

Kamp: Eibar – Málaga
Fidusen: 1
Odds: 1,72 hos betfair

Følg spilforslaget hos betfair

Málaga har ikke vundet en La Liga-kamp siden den 10. december, og det er ved at være sidste udkald, hvis de vil væk fra bunden af tabellen. Der er nemlig syv point op til sikkerhed, og der er allerede spillet 19 kampe. De har derfor brug for en fuldstændig fremragende halvsæson, hvis de ikke vil spille Segunda División i næste sæson.

Eibar er bare bedre

Málaga skal dog ikke regne med at den forløsende sejr kommer på udebane mod Eibar. De har nemlig haft en god sæson indtil videre, hvor det er blevet til otte sejre, tre uafgjorte og otte nederlag med en samlet målscore på 24-31. Derfor ligger de på en delt syvendeplads i La Liga – á point med Riza Durmisi og Real Betis. Det må siges at være en yderst imponerende præstation af den lille klub fra det nordlige Spanien.

Særligt hjemme på Ipurua Municipal Stadium har de været godt kørende, hvor de har vundet fem, spillet to uafgjort og tabt tre med en samlet målscore på 17-11. Derudover er det blevet til fire sejre i deres sidste fem hjemmekampe med en samlet målscore på 14-4.

Når man kigger på Málaga og deres udebanestatistik er der heller ikke meget der tyder på en sejr. De har således tabt ti ud af deres 11 kampe på fremmed græs i denne sæson. De sidste to udekampe er endt med 1-0 nederlag til henholdsvis Getafe og Alavés. Der er altså hverken blevet scoret eller holdt rent bur.

Deres eneste udesejr kom mod Real Sociedad den 10. december, hvor de vandt med 0-2 på Anoeta Stadium. Alting tyder derfor på en hjemmesejr, og der er rimelig god værdi i at spille på 1-tallet i aften.

Derfor er dagens fidus, at Eibar vinder kampen til odds 1,72 hos betfair.

Følg spilforslaget hos betfair