Dagens fidus: Arsenal kommer i problemer på Broen

Kamp: Chelsea – Arsenal
Fidusen: 1
Odds: 1,76 hos NordicBet

Følg spilforslaget hos NordicBet

Hjemme på Stamford Bridge tager Chelsea imod Arsenal i Carabao Cup-semifinalerne. Det er historisk set et stadion, hvor The Gunners har det ikke rigtig svært. De har således ikke slået The Blues på udebane i over seks år. Derfor er der ikke meget som peger på, at den statistik ændrer sig i aften.

Ingen Arsène Wenger

Der er flere forskellige årsager til, at Chelsea er favoritter til at løbe med sejren på hjemmebane. For det første har de ikke tabt på ‘Broen’ i månedsvis og for det andet har Arsenal ikke vundet der siden en 3-5-sejr i 2011. For det tredje så vil Arsène Wenger ikke være at finde på trænerbænken, da han afsoner den anden af tre karantænedage på grund af kommentarer om dommeren i deres kamp mod West Bromwich Albion til medierne. Det ville FA ikke finde sig i, og derfor har de givet ham sanktioner.

Han kan rent faktisk få en endnu længere karantæne, hvis de også bestemmer sig for at straffe ham for kommentarerne omkring dommeren i Chelsea-kampen, der endte med en pointdeling for en uge siden. Arsène Wenger føler at de straffespark som blev dømt imod Arsenal i WBA og Chelsea-kampen var uretfærdige, og det er derfor, at han har brokket sig i medierne. Mod Nottingham Forest i søndags, lavede The Gunners faktisk også to straffespark, så det er ved at blive lidt af en trend for dem. Den kamp endte i øvrigt med et pinligt pokalexit efter et 4-2-nederlag.

Man skal altså lede med lys og lygte efter en god grund til, at Arsenal vinder over The Blues i aften. Det tror vi heller ikke på bliver tilfældet.

Derfor er dagens fidus, at Chelsea vinder kampen til odds 1,76 hos NordicBet.

Følg spilforslaget hos NordicBet