Dagens fidus: Barça uddeler bøllebank i Copa del Rey

Kamp: FC Barcelona – Espanyol
Fidusen: Hjemmeholdet vinder begge halvlege
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hjemme på Camp Nou skal Barcelona forsøge at vende et 1-0-nederlag på udebane til noget brugbart i Copa del Rey mod Espanyol. Barça plejer da også at feje al modstand af banen på eget græs, og det burde derfor være muligt for dem at spille sig videre til næste runde. Det ligner faktisk lidt en storsejr til hjemmeholdet, når man kigger på de to mandskabers indbyrdes opgør.

Magiske Messi & knivskarpe Suárez

Der er ikke den store tvivl om, hvilke to spillere for Barcelona som er i topform på nuværende tidspunkt. Den lille, vævre argentiner Lionel Messi har scoret ni mål og lavet fem assists i sine sidste ti kampe for klubben. Den uruguyanske angriber Luis Suárez står noteret for 11 kasser og tre assists i de sidste ti opgør. Den drabelige duo er altså slet ikke til at stoppe, og det bliver da også dem, som skal bombe Barça til sejr mod bysbørnene fra Espanyol.

Barcelona har været i forrygende form på hjemmebane i denne sæson. De har således vundet 13 ud af 14 kampe med en samlet målscore på 47-5. Det eneste hold som har formået at få point på Camp Nou i denne sæson er Celta Vigo, som spillede 2-2 med Barça den 2. december.

Espanyol har det da også altid svært, når de spiller på Barcelonas hjemmebane. De har således ikke vundet en eneste kamp på Camp Nou siden den 21. februar 2009, hvor de kunne rejse hjem med en 1-2-sejr i baggagen på to mål af den tidligere Barça-spiller Iván de la Peña. Der er heller ikke meget som tyder på, at det bliver i aften, de får vendt den stime.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder begge halvlege til odds 1,78 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin