Dagens fidus: Kenneth Andersen snupper sin sjette sejr på stribe

Kamp: AGF – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AGF og FC Midtjylland skal krydse klinger i dag klokken 16:00 på Ceres Park & Arena i Århus. David Nielsen og co. har vundet deres sidste tre Superliga-kampe på stribe, og hvis de kan holde skruen lige i vandet, så er top seks bestemt en mulighed. Kenneth Andersen og co. buldrer bare derudaf med fem sejre i streg, men de er stadig tre point efter FC København i toppen af tabellen. Umiddelbart kunne vi sagtens se den lange angriber Paul Onuachu blive matchvinder.

Seks sejre på stribe for FCM

Værterne har besejret både Hobro IK, Esbjerg fB og SønderjyskE i deres seneste tre opgør uden at lukke et eneste mål ind i processen. David Nielsen er altså ved at finde tilbage de gamle dyder, hvor en solid defensiv skulle sørge for deres succes. Hvis de samtidig kan holde gang i målscoringen, så er der ikke den store tvivl om, at de langt om længe formår at slutte blandt de seks bedste mandskaber efter 26. spillerunde. Vi regner dog ikke rigtig med, at de får point ud af deres anstrengelser i aften. Også selvom de spiller foran deres trofaste fans i Smilets By.

Gæsterne har ikke smidt et eneste point siden den 25. november, hvor de måtte se sig slået med 2-1 i Parken af FCK. Siden da er det blevet til forholdsvis sikre sejre over Randers FC, OB, AC Horsens, Vendsyssel FF og AaB. Selvom de tit og ofte kun vinder med et enkelt mål, så er der bare en masse selvtillid og tro på tingene i FCM-truppen, og vi kan sagtens se dem snuppe deres sjette sejr på stribe mod De Hvii’e. Særligt fordi Paul Onuachu og Evander da Silva Ferreira så rigtig gode ud mod aalborgenserne i mandags, hvor de begge kom på tavlen.

Den lange angriber ligner da også det absolut bedste bud på en matchvinder i vores optik. Måske endda på en assist fra den brasilianske tekniker. Derudover skal man heller ikke glemme Jakob Poulsens knivskarpe standardsituationer eller Kian Hansens lange indkast.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin