Dagens bwin fidus: Steffen Højer snupper sejren i Sydbank Pokalen

Kamp: Viborg – FC Fredericia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Med tre opgør fra Sydbank Pokalen på programmet i dag var der en del at vælge imellem, og vi er kommet frem til, at det lugter lidt af en hjemmesejr i domkirkebyen. Viborg tager imod FC Fredericia, og når man tænker på, at hjemmeholdet er ganske godt kørende med fire sejre ud af fem mulige, så kunne deres stime godt fortsætte lidt endnu. Særligt fordi udeholdet svinger ekstremt meget fra kamp til kamp. De har således ikke vundet to opgør i træk siden starten af august måned.

Det går godt i domkirkebyen

Værterne er ubesejret i deres sidste syv kampe. Her har de vundet fem og spillet to uafgjort. Det er blandt andet blevet til en 0-10-nedsabling af Vildbjerg i pokalturneringen, en 2-3-sejr over Silkeborg og en 0-5-afklapsning af Lyngby. Deres cheftræner Steffen Højer har altså virkelig fået styr på sine tropper. De vandt også i søndags, da oprykkerne fra Næstved kom på besøg, selvom de var bagud undervejs. Ahmed Hassan gjorde det 0-1 allerede efter et kvarter, men to mål af Nicklas Røjkjær i anden halvleg sørgede for en sejr og tre point. Derfor ligger viborgenserne på en delt førsteplads i NordicBet Ligaen – á point med HB Køge og Thisted.

Gæsterne ligger godt nok på en delt fjerdeplads i 1. Division, men de er virkelig ikke nemme at blive kloge på. I denne sæson er det nemlig blevet til tre sejre, to uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 13-10. De har blandt andet fået flotte sejre mod topholdet HB Køge og Superliga-nedrykkerne FC Helsingør. De har dog også tabt til blandt andre bundholdet Nykøbing FC. Umiddelbart tror vi, at deres manager Jonas Dal prioriterer ligaen over pokalen, og derfor kommer han nok ikke med sin stærkeste startopstilling.

Vi føler os overbeviste om, at der er god værdi i at spille på, Steffen Højers mandskab snupper sejren og billetten til 1/16-finalerne af Sydbank Pokalen. Særligt fordi at man kan få pengene mere end to gange igen, hvilket vi synes er alt for højt sat.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin