Logoet for Veikkausliiga i Finland

Dagens bwin fidus: SJK snupper tre point mod TPS

Kamp: SJK – TPS Turku
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Begge mandskaber har stærkt brug for en sejr samt tre point, når SJK tager imod TPS Turku på hjemmebane. Hjemmeholdet har således ikke smagt sejrens sødme siden den 11. august, hvor de formåede at besejre VPS med 0-2. Udeholdet ligger og roder rundt under nedrykningsstregen, og de har ikke taget tre point på fremmed græs siden midten af april måned. Selvom det er en smule svært at pege på en vinder af dette opgør, så sætter vi vores lid til holdet fra Seinajoki.

TPS Turku har ikke tur i den

Værterne har virkelig haft et par dårlige måneder. I deres seneste otte kampe er det nemlig blot blevet til en enkelt sejr, mens de har spillet uafgjort to gange og tabt hele fem gange. De har dog præsteret tre clean sheets i denne periode. Deres mest målfarlige spiller er uden tvivl Johannes Laaksonen på den centrale midtbane. Han har været involveret i otte scoringer indtil videre (seks mål og to assists). Det var også ham som scorede i deres 1-2-nederlag til KuPS den første september. Hold øje med ham da han ligner et godt bud på en der kan få netmaskerne til at blafre i dag.

Gæsterne er mildest talt elendige væk fra deres eget stadion. I deres sidste 11 udekampe er det således blevet til ni nederlag og to uafgjorte opgør med en samlet målscore på 7-25. Sidst de smagte sejrens sødme på fremmed græs var den 21. april. Her blev det til en 1-2 sejr over bysbørnene fra Inter Turku. Som om det ikke var slemt nok, så har de rent faktisk også tabt deres sidste to kampe i træk på OmaSp Stadion i Seinajoki. Tidligere på året blev de sendt hjem med et stort 4-0-nederlag på samvittigheden. For cirka fire år måtte de se sig slået med 2-1 på to tidlige scoringer af henholdsvis Juho Lähde og Akseli Pelvas. Vi tror helt sikkert på mere af samme skuffe i aften i dette finske bundbrag. SJK ser stærkere ud end TPS Turku på nuværende tidspunkt.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin