Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Hjemmesejr på Stadion Partizana

Kamp: Serbien – Rumænien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der skal spilles UEFA Nations League på Stadion Partizana i Beograd mellem Serbien og Rumænien i aften klokken 20:45. Det bliver et højintenst opgør fra liga C, hvor der potentielt kan være en EM-billet på spil for begge mandskaber. Vi regner med masser af tænding fra start til slut i denne drabelige duel, hvor serberne burde kunne snuppe sejren over rumænerne. Deres landshold er nemlig meget stærkere på papiret. Deres største stjerner slår således deres folder i blandt andet Premier League, Serie A, La Liga og Bundesligaen.

Rumænien mangler stjernespillere

Værterne virker til at være kommet tilbage på rette spor, efter de missede tre slutrunder i træk (EM 2012, VM 2014 og EM 2016). Selvom de måtte tage hjem fra Rusland allerede efter gruppespillet, så fik de alligevel snuppet en sejr. De var endda også foran mod Schweiz i den anden kamp, men måtte se sig slået på to sene, sene scoringer af henholdsvis Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri. Mod Brasilien var der aldrig den store tvivl om resultatet, da sambaspillerne snuppede en stensikker 0-2-sejr. Det så til gengæld fint ud mod Litauen i fredags. Vi tror helt sikkert på, at de kan fortsætte det fine spil i aften foran deres egne trofaste fans.

Gæsterne var godt nok med EM for to år siden i Frankrig. Der fik de dog kun tilkæmpet sig et enkelt point. Ved VM-kvalifikationen gjorde de ikke det store væsen af sig, da det blev til en skuffende fjerdeplads efter Polen, Danmark og Montenegro. I deres venskabskampe har det set nogenlunde ud, og det gjorde det da også mod montenegrinerne i fredags, men vi tror simpelthen ikke på, at de får et ben til jorden i aften, når det løs i Beograd. Det serbiske landshold er simpelthen for stærkt til et rumænsk landshold, som mangler store stjerne fra de største europæiske ligaer. Det mest velkendte navn i deres trup må være den tidligere Tottenham Hotspur-spiller Vlad Chiricheș, som nu lever en stille tilværelse i Serie A, hvor han er reserve for Carlo Ancelotti i S.S.C. Napoli.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin