Russisk og saudiarabisk flag på lys baggrund

Dagens bwin fidus: Ikke mange mål på Luzhniki Stadium

Kamp: Rusland – Saudi Arabien
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag sker det som samtlige fodboldfanatikere har ventet spændt på i årevis. VM-bolden ruller i gang, og vi sparker hele herligheden i gang med et opgør mellem værterne Rusland og underdogsne fra Saudi Arabien. Premierekampe plejer dog tit at være taktisk og målfattige, hvilket vi også regner med kommer til at ske på Luzhniki Stadium. Russernes offensiv er nemlig ikke særlig skarp, og saudiaraberne vil forsvare sig med næb og klør fra start til slut. Det lugter lidt af et opgør, hvor der maksimalt bliver scoret to gange.

Kriseramte VM-værter

Værterne har været virkelig skidt kørende det sidste lange stykke tid. Rent faktisk har de ikke formået at vinde en eneste landskamp siden den 7. oktober, hvor de slog Sydkorea med 4-2. Siden da er det blevet til fire nederlag og tre uafgjorte med en samlet målscore på 6-13. Nederlagene er kommet mod henholdsvis Argentina, Brasilien, Frankrig og Østrig, hvilket allesammen er en hel del stærkere mandskaber end dagens modstander.

Det er dog ildevarslende, at de ikke har formået at holde buret rent en eneste gang i deres sidste syv forsøg. Hvis de vil have point ud af deres anstregelser i dag, så bliver de simpelthen nødt til at levere et clean sheet. Chancen for at de scorer mere end én gang er nemlig minimal.

Gæsterne har heller ikke gjort det særlig godt på det seneste. De har således tabt tre i træk med en samlet målscore på 2-7. Først måtte de se sig slået med 2-1 af Italien, for derefter at løbe ind i en 0-3-lussing mod Peru. Deres sidste testkamp før VM var mod Tyskland, og her tabte de igen med 2-1. Der er ikke den store tvivl om, at de har brug for en solid defensiv indsats, hvis de vil have et point eller måske tre mod værtsnationen.

Når man kigger på disse to kriseramte mandskaber, så tegner der sig et billede af, at de begge får svært ved at score mere end et mål. Det her opgør lugter langt væk af 0-0, 1-0, 0-1 eller 1-1. Vi tror altså ikke, at der bliver scoret tre gange i premierekampen på Luzhniki Stadium.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin