Det marokkanske flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Marokko lider endnu et nederlag

Kamp: Portugal – Marokko
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Portugals første gruppespilskamp mod Spanien ved verdensmesterskaberne i Rusland var i sandhed mindeværdig. Intet mindre end seks scoringer bød den på samt et hattrick af Cristiano Ronaldo. Det var dog stadig kun nok til at få et enkelt point, så portugiserne har brug for en sejr mod marokkanerne. Marokko derimod må med al sandsynlighed tage hjem efter gruppespillet, da de på højst overraskende vis tabte til Iran på et meget sent selvmål. Langt fra imponerende når man tænker på, at de har folk som Hakim Ziyech og Younès Belhanda på holdkortet.

Ronaldo er on fire

Selvom det portugisiske landshold selvfølgelig helst ville have haft tre point mod spanierens ditto, så har de nok ikke tænkt sig at klage over, at det kun blev til et enkelt. De var nemlig nede med 2-3, da der kun resterede et par minutter af den ordinære spilletid. Det var Cristiano Ronaldo dog totalt ligeglad med. Efter allerede at have scoret fra straffesparkspletten og på et drop af David De Gea, så hamrede han et frispark på kanten af feltet op i det ene målhjørne til 3-3. Det var i øvrigt den femdobbelte Ballon d’Or-vinders første hattrick ved en VM-slutrunde.

Det marokkanske landshold havde derimod en ganske forfærdelig dag på kontoret i fredags mod Iran. De dominerede totalt den første halve time af opgøret, men så gav de slip på gaspedalen. Det skulle de aldrig have gjort, da iranerne langsomt kom tilbage ind i kampen. Dybt inde i dommerens tillægstid sørgede et marokkansk selvmål så for en iransk 0-1-sejr. Det resultat betyder med stor sandsynlighed, at Marokko er færdige efter de tre gruppespilskampe i Rusland. Chancen for at de slår enten Portugal eller Spanien er nemlig forsvindende lille. Rent faktisk tvivler vi kraftigt på at de overhovedet får skrabet et eneste point sammen ved denne slutrunde.

Cristiano Ronaldo og co. har brug for tre point, og det burde de være i stand til at få. Særligt efter det selvtillidsboost de fik mod Spanien. Vi tror, at Real Madrid-stjernen viser vejen og sørger for en portugisisk sejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at Portugal vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin