Marokkansk og iransk flag VM fodbold 2018

Dagens bwin fidus: Marokko starter slutrunden med stil

Kamp:  Marokko – Iran
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er dag to ved verdensmesterskaberne i Rusland, og der er intet mindre end tre opgør på programmet. Vi har kigget dem igennem og er kommet frem til den konklusion, at det bedste bud på en fidus er i kampen klokken fem. Her møder Marokko nemlig Iran, og der er stor styrkeforskel på de to landshold. Det mener bwin dog ikke, så de har sat oddset på en marokkansk sejr lidt for højt i vores optik. Derfor smider vi en skilling efter en sejr til nordafrikanerne.

Marokkanerne kan gå på vandet

Iranerne er svære at blive kloge på. I deres sidste fem opgør har de slået Litauen, Uzbekistan og Algeriet, mens de har tabt til Tyrkiet og Tunesien. De svinger altså en hel del, og det er nok også derfor, at de er ekstremt undertippede ved sommerens slutrunde. Mange eksperter spår dem ikke en jordisk chance i dødens gruppe, hvor de udover marokkanerne også skal krydse klinger med stormagten Spanien og europamestrene Portugal. Vi er enige i den opfattelse, og det ville rent faktisk overraske os, hvis de overhovedet formår at skrabe et enkelt point sammen, inden de må rejse hjem til Mellemøsten.

Marokko tror vi derimod sagtens kan komme til at overraske ved dette VM. De har nemlig set skræmmende stærke ud det sidste års tid, hvor de ikke har tabt en eneste kamp og endda har vundet Africa Cup of Nations. Det er endda blevet til flotte sejre mod blandt andet Slovakiet, Serbien, Nigeria, Elfenbenskysten, Sydkorea og Egypten i denne periode. Med lidt held kunne de faktisk godt gå videre fra gruppen. Meget afhænger dog af dette vitale opgør, som man rent faktisk godt kan kalde en seks-points-kamp, selvom det er deres første.

Marokkanerne er simpelthen pisket til sejr, og de kan absolut ikke bruge uafgjort til noget som helst i denne ekstremt svære gruppe. Vi tror, at de trækker sig sejrrigt ud af duellen med Iran og snupper tre point. Derved starter de deres slutrunde med stil og giver sig selv de bedst mulige forudsætninger for at gå videre til 1/8-finalen.

Derfor er dagens bwin fidus, at Marokko vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin