Dagens bwin fidus: Miserable Málaga taber til Valencia

Kamp: Málaga – Valencia
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Bundproppen Málaga skal hjemme på La Rosaleda Stadium op imod Valencia som har været inde i en svær periode. Hjemmeholdet har ikke vundet en eneste fodboldkamp siden den 10. december. Siden da er det blevet til seks nederlag og tre uafgjorte. Udeholdet har heller ikke imponeret det seneste stykke tid. I deres sidste ti kampe er det blevet til fire sejre og seks nederlag med en samlet målscore på 14-15. Begge mandskaber har altså brug for at tanke selvtillid og sætte tre point ind på kontoen, hvis de gerne vil tilbage på det rette spor.

Miserable Málaga

Málaga ligger allersidst i La Liga, og det er der også en rigtig god grund til. De har nemlig kæmpestore problemer med at score mål. Faktisk har de ikke formået at putte bolden i kassen siden den 22. januar, hvor de spillede 1-1 med Eibar på udebane. Set over hele sæsonen har de kun scoret 14 mål i 23 kampe, hvilket er dårligst af alle hold. Las Palmas har den næstdårligste offensiv i La Liga, og de har scoret tre mål mere end Málaga. Derfor giver det også rigtig god mening, at Málaga kun har formået at vinde tre kampe samt spille fire uafgjort. De resterende 16 kampe er blevet tabt.

Valencia er en del bedre kørende, selvom de har været inde i en svær periode det seneste stykke tid. På trods af at de har tabt tre ud af deres sidste fem ligakampe, ligger der stadig nummer tre i ligaen med 43 point, hvilket er ét mere end Real Madrid på fjerdepladsen. Simone Zaza, Santi Mina og Rodrigo har faktisk scoret dobbelt så mange mål som Málaga-mandskabet tilsammen. Zaza har lavet ti, mens Mina og Rodrigo har lavet ni hver. Det burde derfor være en overkommelig opgave for Valencia at vinde på La Rosaleda Stadium, selvom de historisk set har det svært på det stadion. De har sådan set kun vundet en ud af deres sidste seks opgør i Málaga, men det stime burde blive brudt i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin