Kroatisk og nigeriansk flag

Dagens bwin fidus: Klasseforskel mellem Kroatien og Nigeria

Kamp:  Kroatien – Nigeria
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Kroatien og Nigerias slutrunde starter i aften klokken 21:00. Kroaterne betragtes af mange som en outsider til at løfte VM-trofæet, mens nigerianerne ikke er spået de store chancer. Det er der da også et par gode grunde til. Kroatien er nemlig ganske godt kørende, og deres landshold er spækket til bristepunktet med store stjerner. Nigeria er derimod inde i rigtig skidt stime, og deres mandskab afhænger meget af et par Premier League-profiler. Hvis ikke de spiller op til deres bedste, så kommer vestafrikanerne til at få det svært.

Kroaterne har en verdensklasse midtbane

Kroaternes trup er fyldt med store navne såsom Luka Modrić, Ivan Rakitić, Marcelo Brozović og Ivan Perišić. Deres midtbane er ganske enkelt verdensklasse, og de har målslugeren Mario Mandžukić alene på toppen til at banke kuglen i kassen. Vi synes deres hold ser skræmmende stærke ud og føler os overbevise om, at de kommer videre fra gruppen. Nok kun på en andenplads, da Argentina med Lionel Messi i spidsen burde snuppe den øverste placering. De gjorde rigtig god figur for to år siden ved EM, indtil de måtte se sig slået i forlænget spilletid af Portugal i kvartfinalen. Det var dog både flot og underholdende fodbold som de levere, men slutrunder er desværre ubarmhjertige på den måde.

Nigerianers trup har da også et par profiler. De har nærmest allesammen deres daglige gang i den engelske Premier League. Her tænker vi selvfølgelig på Wilfred Ndidi, Victor Moses, Alex Iwobi og Kelechi Iheanacho. Derudover ser det dog en smule tyndt ud med stjerner, og hvis disse fire mand ikke rammer deres topniveau ved den slutrunde, så er der ikke den store tvivl om, at Nigeria må tage tidligt hjem efter tre kampe i gruppespillet. Det har vi lidt på fornemmelsen kommer til at ske, da de har set elendige ud i deres sidste fem opgør, hvor de har tabt fire og spillet en enkelt uafgjort.

Balkandrengene burde gøre kort proces mod vestafrikanerne i aften, og vi regner med at Luka Modrić viser vejen for sine landsmænd.

Derfor er dagens bwin fidus, at Kroatien vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin