Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Lukaku bomber løs på Laugardalsvöllur

Kamp: Island – Belgien
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er miniputterne fra Island mod bronzevinderne fra Belgien, der støder sammen på Laugardalsvöllur i Reykjavik, når der skal spilles kamp i liga A af UEFA Nations League. Belgierne er storfavoritter, og det er der flere rigtig gode grunde til. Islændingene har overpræsteret igennem længere tid, men ved VM i Rusland lignede det, at de er på vej ned igen, da det blot blev til et enkelt point. Romelu Lukaku, Eden Hazard, Kevin De Bruyne og alle de andre stjerner burde kunne gøre kort proces i aften.

Belgien burde snuppe sejren

Værterne formåede på flotteste vis at kvalificere sig til sommerens slutrunde, da de vandt deres kvalifikationsrunde foran nationer såsom Kroatien, Ukraine og Tyrkiet. Deres VM startede da også ganske godt, da de fik et enkelt point mod Argentina. Den tidligere Randers-målmand Hannes Þór Halldórsson snuppede endda et straffespark fra ingen andre end Lionel Messi. Der var dog ikke meget at komme efter mod hverken Nigeria eller kroaterne, hvor de tabte med henholdsvis 2-0 og 2-1. Derfor måtte de rejse hjem fra Rusland efter tre kampe.

Gæsterne havde derimod en sublim slutrunde. Først bankede de Panama og Tunesien med henholdsvis 3-0 og 5-2, inden deres reservehold slog Englands ditto med 1-0. Efter at have vundet gruppen med maksimumpoint stod de så overfor Japan, og selvom der stod 0-2 til japanerne kort inde i anden halvleg, så endte det alligevel med en 3-2-sejr. I kvartfinalen stod de overfor ingen andre end Brasilien, og der var nok ikke mange, som havde troet på en 2-1-sejr til belgierne. De måtte dog se sig slået af verdensmestrene fra Frankrig i semifinalen med 1-0. I bronzekampen mødte de for anden gang englænderne, og det blev til en stensikker 2-0-sejr.

Vi føler os overbeviste om, at Eden Hazard og Kevin De Bruyne kommer til at servicere Romelu Lukaku med sukkerbolde. Bliver det tilfældet så ender det her også med tre point til det belgiske landshold. Magien virker til at være væk for det islandske landshold, og vi tror ikke på en overraskelse i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,55.

Følg spilforslaget hos bwin