Esbjerg på et kort

Dagens bwin fidus: Ingen tidlige scoringer på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg – OB
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det lugter langt væk af en taktisk og tæt affære, når John Lammers og Esbjerg byder Jakob Michelsen og OB op til dans på Blue Water Arena i denne uges fredagskamp. Hjemmeholdet skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter deres 0-2-nederlag til FC København, mens udeholdet har hårdt brug for at tanke tre point samt en masse selvtillid, da de ligger og roder rundt på 13. pladsen i Superligaen. Efter vores bedste overbevisning kunne første halvleg sagtens ende uden scoringer.

Michelsen er en presset mand

Værterne var rigtig godt kørende i august måned, hvor de vandt tre kampe og spillede en enkelt uafgjort. Særligt deres tre sejre på stribe over henholdsvis SønderjyskE, Brøndby og AaB var dybt imponerende, da de både holdt buret rent og formåede at putte en enkelt pind ind i den anden ende. Finske Joni Kauko scorede to ud af de tre mål, så han har vist sig at være en vital tilføjelse til truppen. Mod Ståle Solbakken og løverne fra hovedstaden var der dog aldrig den store tvivl om, hvem der ville vinde. Københavnerne er simpelthen for stærke lige pt., og de ser virkelig svære ud at slå for nærmest samtlige mandskaber i ligaen.

Gæsterne har godt nok fået fem point ud af deres sidste tre opgør. Det hjælper bare ikke særlig meget, da de blot fik et enkelt point i de første fem kampe. Derfor ligger de da også stadig og roder rundt på næstsidstepladsen med ét point mere end Hobro og ét færre end Vejle. Jakob Michelsen er derfor en presset mand. Også selvom han er ny i klubben og vandt med 0-4 ude over AB i Sydbank Pokalen. Der skal snart nogle sejre på bordet for at tilfredsstille de trofaste fans. Hvis det skal lykkedes, så bliver han nødt til at få styr på defensiven. Det ville ikke undre os, hvis OB holder Esbjerg fra fadet i de første 45 minutter. Vi regner altså med, at der står 0-0 på måltavlen, når dommeren fløjter til pause på Blue Water Arena.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin