Costaricansk og serbisk flag på VM-baggrund

Dagens bwin fidus: Serbien starter slutrunden med en sejr

Kamp:  Costa Rica – Serbien
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Med tre kampe på programmet var der nok at vælge mellem, men vi går for det tidligste opgør i dag. Selvom costaricanerne overraskede mangt og mange ved sidste verdensmesterskab for fire år siden i Brasilien, så har vi ikke den store fidus til dem i år. Serberne er derimod tilbage i det fine selskab efter otte års pause, og vi tror, at de kommer ud til den her kamp med ild i øjnene. Serbien skal nemlig modbevise deres kritikere, og det regner vi med, at de er i stand til.

Serbien er pisket til sejr

Costa Rica er nemlig skidt kørende for tiden. I deres sidste to opgør har de fået ørerne i maskinen mod henholdsvis Belgien og England, hvor de tabte med 4-1 og 2-0. Selvom serberne ikke er helt samme størrelse, så har de stadig et klasse mandskab med en hel del profiler. Blandt andet Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić og Sergej Milinković-Savić. På toppen har de en vaskeægte targetman i Aleksandar Mitrović, og det er ham som skal bombe dem videre fra gruppen.

Hvis de vil gøre sig nogen som helst forventninger om en plads i 1/8-finalen, så skal de simpelthen være i stand til at slå costaricanerne idag. Deres næste kamp er mod Schweiz og derefter venter stormagten Brasilien. Det her er altså deres klart bedste mulighed for at få tre point, så de er pisket til sejr. Selvom det til tider kan være en svær ting at håndtere, så tror vi, at Serbien er i stand til at klare presset. De er nemlig helt sikkert sultne eftersom de ikke har klaret sig videre fra et gruppespil i tyve år. Det var nemlig helt tilbage i 1998, hvor det forhenværende Jugoslavien slutte toer i gruppen bag tyskland.

Selvom de måske ikke går videre fra gruppen, så har vi på fornemmelsen, at de snupper sejren i dag. Særligt fordi Costa Rica ikke ligefrem er blevet et bedre landshold, end de var for fire år siden. Nærmere tværtimod. Mange af deres spillere er ved at være gamle, mens serberne har en masse unge og talentfulde stjerner.

Derfor er dagens bwin fidus, at Serbien vinder kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin