Japansk og colombiansk flag VM i fodbold 2018

Dagens bwin fidus: Colombia gør kort proces mod Japan

Kamp: Colombia – Japan
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For fire år siden var Colombia og Japan også i gruppe sammen ved VM, og her fik japanerne en ordentlig lussing, da colombianere sendte dem hjem fra slutrunden med et 1-4-nederlag i bagagen. Nu er det store spørgsmål så, om asiaterne skal have hævn, eller om sydamerikanerne igen skal snuppe sejren og de tre point. Vi hælder mest til det sidste scenarie. Særligt fordi Radamel Falcao ikke er skadet denne gang, som han var i 2014.

Kan James bombe igen?

Colombia var en af de helt store overraskelser ved sidste slutrunde sammen med Costa Rica, da begge landshold kom hele vejen til kvartfinalen, før de måtte lade livet. Den helt store profil for colombianerne var selvfølgelig James Rodríguez, der scorede intet mindre end seks gange og endte med at snuppe Den Gyldne Støvle. Selvom han får svært ved at gentage den bedrift, så kan mindre også godt gøre det. Når man tænker på den svære gruppe, som sydamerikanerne befinder sig i, så vil det være en flot bedrift at komme videre til 1/8-finalen. Hvis de vil lykkedes med den mission, så er de simpelthen nødt til at vinde det første opgør mod Japan.

Japanerne har nemlig for vane enten at ryge ud af gruppespillet eller 1/8-finalen. Det førstnævnte er sket tre gange, mens det sidstnævnte er sket to gange. Vi hælder mest til, at de må tage hjem efter tre kampe, da de tre andre hold i gruppen simpelthen bare ser stærkere ud på papiret. Asiaterne har da heller ikke ligefrem imponeret i deres testkampe op til slutrunden. Her har de tabt fire ud af seks og ikke formået at holde buret rent en eneste gang i processen. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i dag mod en toptunet colombiansk offensiv.

Både Radamel Falcao, Juan Cuadrado og James Rodríguez er store profiler for både deres klub- og landshold. Det ville ikke undre os, hvis en eller flere af dem kommer til at afgøre kampen. Særligt Falcao har noget at bevise, da han aldrig har scoret et mål ved et verdensmesterskab. Vi tror, at han får hul i bylden mod Japan.

Derfor er dagens bwin fidus, at Colombia vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin