Argentinsk flag der blafrer VM 2018

Dagens bwin fidus: Messi og Argentina kommer tilbage på sporet

Kamp: Argentina – Kroatien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Argentina og Lionel Messi skuffede stort mod lilleputnationen Island. Ikke nok med at de kun fik et enkelt point ud af deres anstregelser, så brændte den femdobbelte Ballon d’Or-vinder fra FC Barcelona endda straffespark på Hannes Þór Halldórsson fra Randers FC. Så lavt et bundniveau har de simpelthen ikke råd til at vise igen mod Kroatien. Kroaterne snuppede nemlig en sikker sejr mod Nigeria i deres første opgør på et selvmål og et straffespark. Derfor står de nu i en ganske fin situation for at gå videre. Argentinerne er derimod pisket til sejr, og den burde de også være i stand til at få.

Messi viser sit tårnhøje topniveau

De trofaste argentinske fan har ventet rigtig længe på et verdensmesterskab efterhånden. Ikke siden VM 1986 i Mexico er de gået hele vejen, og når man tænker på, at de præsterede langt under niveau i åbningskampen, så ligner 2018 måske heller ikke lige frem deres år. Det er dog værd at bemærke, Lionel Messi nu er blevet 30 år, så det er snart ved at være hans sidste chance for at løfte det prestigefyldte trofæ. Selvom han brændte på det skammeligste fra 11-meter-pletten mod islændingene, så har vi på fornemmelsen, at han viser vejen mod Kroatien. Selv hvis han ikke scorer målene selv, så kan han sagtens assistere nogle af alle de andre argentinske stjerner. Det kan både være Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín, Ángel Di María eller Sergio Agüero.

Kroaterne har selvfølgelig også et rigtig godt landshold. Det viste de da også mod Nigeria med deres sikre 2-0-sejr. Rigtig meget er dog op til Luka Modrić, og de er heller ikke decideret tvunget til at tage alle tre point. Uafgjort vil være et fint resultat, og selv hvis de taber, er det ikke jordens undergang for dem. I deres sidste kamp skal de nemlig op imod Island og med en sejr er de videre til 1/8-finalen på enten første- eller andenpladsen i gruppen. Her venter med stor sandsynlighed enten Frankrig eller Danmark.

Vi tror, at Lionel Messi viser sit tårnhøje topniveau, og han sørger for at argentinerne får noget at glæde sig over.

Derfor er dagens bwin fidus, at Argentina vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin