Bomber Nicklas Bendtner Danmark til VM i Rusland?

Danmarks VM-skæbne kan blive afgjort i denne uge. På torsdag møder landsholdet nemlig Montenegro i en altafgørende kvalifikationskamp, hvor det virkelig er vind-eller-forsvind for Åge Hareides tropper.

Det danske landshold har gjort det fremragende i 2017, hvor de stadig er ubesejrede, men der er på nuværende tidspunkt et par ubesvarede spørgsmål.

Den helt store usikkerhed er, hvem der skal starte i front. Nicklas Bendtner har længe været udenfor landsholdet, men nu er den høje angriber endelig tilbage i topform. Spørgsmålet er dog om Hareide stoler på ham. Nordmanden har indtil videre ikke vist den store fidus til Bendtner, men i stedet foretrukket folk som Andreas Cornelius, Nicolaj Jørgensen, Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen.

 

Konkurrenterne er alle i sløj form

Nicklas Bendtner er suverænt den mest formstærke af de danske angribere i øjeblikket. Rosenborg-bomberen scorer simpelthen mål efter behag for tiden, og siden august alene har han scoret hele ti mål.

Til sammenligning har Dolberg, Cornelius, Fischer og Poulsen blot scoret seks mål, hvoraf de fire er kommet i pokalkampe imod lavtrangerende mandskaber.

Samtidig har alle Bendtners konkurrenter brugt en faretruende mængde tid på bænken i denne sæson på grund af deres svage præstationer.

 

Odds på at Bendtner scorer

Hos Danske Spil kan man i øjeblikket oddse på, at Bendtner kommer på tavlen imod Montenegro. Bookmakeren har pæn tiltro på, at Lord scorer, da han udbydes til odds 2,85, hvilket er lavest af alle. Der er odds 1,35 på, at han ikke scorer.

Hvis man tror, at Bendtner scorer, kan man ligeledes oddse på, hvordan dette sker.

  • Bendtner bliver skiftet ind og scorer odds 7,00
  • Bendtner scorer på hovedstød odds 11
  • Bendtner scorer udenfor straffesparket odds 14

Er ens tiltro til Bendtner så stor, at man tror, at han scorer mere end et mål, kan man naturligvis også spille på det.

  • Bendtner scorer mindst to mål odds 11
  • Bendtner scorer hattrick odds 50
  • Bendtner scorer i begge halvlege odds 15

Spil på om Bendtner bomber hos Danske Spil >>